Open Space - Uprising Space (S2)
Te még nem vagy tagja az oldalnak, vagy csupán nem vagy bejelentkezve.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (8 fő) Kedd Aug. 18, 2015 3:37 pm-kor volt itt.
Barátoldalak
Barát oldalaink:
Neminra Világa


Mellék vállalkozásunk:
Top posting users this week

Top posting users this month
Proteus
 
F06MG19
 
Werk
 

Poll

Ghasmean

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Ghasmean

Témanyitás by Proteus on Pént. Szept. 29, 2017 10:26 am

Gashmean(Quarren: Star Wars)Biológiai tulajdonságok:

A Gashmeanok kétéltű lények. Félig emlős félig polipszerű élőlény a víz alatt és a felszínen él. Szükségük van oxigénre, de egy nagyobb levegővétellel akár 3 napot is képesek a víz alatt eltölteni. A víz nem hiányuk, ez a humanoid faj nagyobb vízszükségletet mutat az embernél, de nem szüksége a víz alatti élet. Az elég folyadékbevitellel ezt képes kompenzálni. Testét apró pikkelyek borítják, melyet csak közelről láthatunk, átlagos távolságból úgy néz ki mint ha bőr lenne. Testét szilánkszerű csontok alkotják, a csontok vastagsága az emberi csontvastagsággal egyezik meg. Bőrük színe  sárga, három ujj található kezükön, nagyon magasra képesek megnőni akár 250-300 cm magas egy kifejlett példány. Fizikai erejük alacsony, nem harcos faj. A Ghasmean asszony elevenen szüli meg gyermekét, kinek élethossza emberi években 100-180 év. 


Kultúra és vallás:

A Ghasmean kultúra főképp a víz köré épül, hiszen ősi életterületük a víz. Nagy becsben tartják mai napig a vízalatti élővilágukat. Egy istenben hisznek, kit Ohenara-nak hívnak. Hozzá fűzik a világ létezését. A Ghasmeanok kultúrája nagyon színes, több mint félmilliárd népdaluk van, rengeteg öltözködési szokás és rengeteg különleges étel csábítja oda őket. Valódi üdülőparadicsom manapság a Ghasmea bolygója, mely rengeteg luxust biztosít és a helyi kultúrát is bemutatja. Különleges építési módjuk, stílusuk a tengeralatti formák és színek újragondolása. A felszíni város gyönyörű. A kultúrájuk meghatározó színe a bíbor és az élénk kék színek. A robotika megjelenésével nagy szerepet kapott az életükben a technológia és annak továbbfejlesztése.Kapcsolatok

A Ghasmeanok kapcsolata más fajokhoz rettentő befogadó. Nincsenek ellenségei, a nagy háborúból kimaradt faj, mai napig független fajként szerepel. Szövetségeket nem hajlandó kötni senkivel.
Társadalom
A Ghasmeanok egy vezető tanáccsal rendelkezik, a tanács élén a miniszter áll. A Ghasmean társadalom a robotikával összefüggve él már évtizedek óta. A szimbiózisban élő robotok és ghasmeanok egyenlő állampolgárként élnek a bolygón. Bár robotok csak a városban találhatóak, így probléma esetén könnyedén menekülhetnek a víz alá. Az M.I.-k életében egy kikötés van csak, egy chipet kell viselniük, mellyel ha a robot lázadna képesek legyenek lekapcsolni. Az összes robotba szereltek egy ilyen chipet, melyet ha eltávolítanának könnyen tönkremehetne a robot. Ez a chip általában gátló parancsokat tartalmaz, illetve a robot személyiségének egy részét. Ha a chipet aktiválják, akkor a robot adattára formázódik és a chipre mentett adatok is elvesznek, így üres robottesté változik az M.I. . A ghasmean gyermekek és felnőttek egyaránt járnak tanulni, ott ez megszokott dolog. A munkás társadalom a legtöbb fajhoz képest kiemelkedő luxusban él. Egy átlag ghasmean munkás, megfelelő otthoni munkahellyel naponta akár 2000 kreditet is képes keresni. A galaxisban továbbá itt találhatóak a legjobban fizető munkahelyek is.
Történelem
A Ghasmeaiak történelme kevésbé színes mint a legtöbb fajé. Az ipari vízalatti forradalom hatalmas kudarc volt, az olaj felfedezésével hatalmas károkat szenvedett a tengerek ökológiai rendszere. Ez a nyom a víz alatt a mai napig megtalálható. Rengeteg megoldást kerestek, de végül a Ghasmeaiak a mélyen található Zerum kristályokat használták energiaforrásként. A szigeteken élő ghasmeanok lettek az iparosok. Hamarosan ők fedezték fel később a világűrt is. A nagy háborútól távol éltek, ezért ők elkerülték a világégést, de valamilyen formában ők is megélték, mikor a galaktikus váltópénzre váltották saját pénzüket. A kredit nagyon értéktelenné vált abban az időben. A nagy háború után a robotika fejlesztésével foglalkoznak a mai napig. Független, boldog békés fajként a galaxisban.
Egyéb:
A Ghasmean karakter név példa: Un'ko Drazil (Vezeték-Keresztnév)


Start tulajdonságok:
Fizikai erő: 2
Gyorsaság: 3
Intelligencia: 5
Karizma: 4
Állóképesség: 3
Fogékonyság: 8
Ügyesség: 3
Ellenállás: 7

Haderő:
Összesen 1 Divízió
Ghasmean önvédelmi erők
- 4 romboló
- 10 cirkáló
- 2 csapatszállítójármű
-100 000 harci robot
-800 könnyű robotikai jármű
-200 000 rohamdroid
avatar
Proteus
Vezető
Vezető

Hozzászólások száma : 1039
Join date : 2015. Aug. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése http://opnspacehu.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.