Open Space - Uprising Space (S2)
Te még nem vagy tagja az oldalnak, vagy csupán nem vagy bejelentkezve.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (8 fő) Kedd Aug. 18, 2015 3:37 pm-kor volt itt.
Barátoldalak
Barát oldalaink:
Neminra Világa


Mellék vállalkozásunk:
Top posting users this week

Top posting users this month

Poll

Ghasmean

Go down

Ghasmean

Témanyitás by Proteus on Pént. Szept. 29, 2017 10:26 am

Gashmean(Quarren: Star Wars)Biológiai tulajdonságok:

A Gashmeanok kétéltű lények. Félig emlős félig polipszerű élőlény a víz alatt és a felszínen él. Szükségük van oxigénre, de egy nagyobb levegővétellel akár 3 napot is képesek a víz alatt eltölteni. A víz nem hiányuk, ez a humanoid faj nagyobb vízszükségletet mutat az embernél, de nem szüksége a víz alatti élet. Az elég folyadékbevitellel ezt képes kompenzálni. Testét apró pikkelyek borítják, melyet csak közelről láthatunk, átlagos távolságból úgy néz ki mint ha bőr lenne. Testét szilánkszerű csontok alkotják, a csontok vastagsága az emberi csontvastagsággal egyezik meg. Bőrük színe  sárga, három ujj található kezükön, nagyon magasra képesek megnőni akár 250-300 cm magas egy kifejlett példány. Fizikai erejük alacsony, nem harcos faj. A Ghasmean asszony elevenen szüli meg gyermekét, kinek élethossza emberi években 100-180 év. 


Kultúra és vallás:

A Ghasmean kultúra főképp a víz köré épül, hiszen ősi életterületük a víz. Nagy becsben tartják mai napig a vízalatti élővilágukat. Egy istenben hisznek, kit Ohenara-nak hívnak. Hozzá fűzik a világ létezését. A Ghasmeanok kultúrája nagyon színes, több mint félmilliárd népdaluk van, rengeteg öltözködési szokás és rengeteg különleges étel csábítja oda őket. Valódi üdülőparadicsom manapság a Ghasmea bolygója, mely rengeteg luxust biztosít és a helyi kultúrát is bemutatja. Különleges építési módjuk, stílusuk a tengeralatti formák és színek újragondolása. A felszíni város gyönyörű. A kultúrájuk meghatározó színe a bíbor és az élénk kék színek. A robotika megjelenésével nagy szerepet kapott az életükben a technológia és annak továbbfejlesztése.Kapcsolatok

A Ghasmeanok kapcsolata más fajokhoz rettentő befogadó. Nincsenek ellenségei, a nagy háborúból kimaradt faj, mai napig független fajként szerepel. Szövetségeket nem hajlandó kötni senkivel.
Társadalom
A Ghasmeanok egy vezető tanáccsal rendelkezik, a tanács élén a miniszter áll. A Ghasmean társadalom a robotikával összefüggve él már évtizedek óta. A szimbiózisban élő robotok és ghasmeanok egyenlő állampolgárként élnek a bolygón. Bár robotok csak a városban találhatóak, így probléma esetén könnyedén menekülhetnek a víz alá. Az M.I.-k életében egy kikötés van csak, egy chipet kell viselniük, mellyel ha a robot lázadna képesek legyenek lekapcsolni. Az összes robotba szereltek egy ilyen chipet, melyet ha eltávolítanának könnyen tönkremehetne a robot. Ez a chip általában gátló parancsokat tartalmaz, illetve a robot személyiségének egy részét. Ha a chipet aktiválják, akkor a robot adattára formázódik és a chipre mentett adatok is elvesznek, így üres robottesté változik az M.I. . A ghasmean gyermekek és felnőttek egyaránt járnak tanulni, ott ez megszokott dolog. A munkás társadalom a legtöbb fajhoz képest kiemelkedő luxusban él. Egy átlag ghasmean munkás, megfelelő otthoni munkahellyel naponta akár 2000 kreditet is képes keresni. A galaxisban továbbá itt találhatóak a legjobban fizető munkahelyek is.
Történelem
A Ghasmeaiak történelme kevésbé színes mint a legtöbb fajé. Az ipari vízalatti forradalom hatalmas kudarc volt, az olaj felfedezésével hatalmas károkat szenvedett a tengerek ökológiai rendszere. Ez a nyom a víz alatt a mai napig megtalálható. Rengeteg megoldást kerestek, de végül a Ghasmeaiak a mélyen található Zerum kristályokat használták energiaforrásként. A szigeteken élő ghasmeanok lettek az iparosok. Hamarosan ők fedezték fel később a világűrt is. A nagy háborútól távol éltek, ezért ők elkerülték a világégést, de valamilyen formában ők is megélték, mikor a galaktikus váltópénzre váltották saját pénzüket. A kredit nagyon értéktelenné vált abban az időben. A nagy háború után a robotika fejlesztésével foglalkoznak a mai napig. Független, boldog békés fajként a galaxisban.
Egyéb:
A Ghasmean karakter név példa: Un'ko Drazil (Vezeték-Keresztnév)


Start tulajdonságok:
Fizikai erő: 2
Gyorsaság: 3
Intelligencia: 5
Karizma: 4
Állóképesség: 3
Fogékonyság: 8
Ügyesség: 3
Ellenállás: 7

Haderő:
Összesen 1 Divízió
Ghasmean önvédelmi erők
- 4 romboló
- 10 cirkáló
- 2 csapatszállítójármű
-100 000 harci robot
-800 könnyű robotikai jármű
-200 000 rohamdroid
avatar
Proteus
Vezető
Vezető

Hozzászólások száma : 1048
Join date : 2015. Aug. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése http://opnspacehu.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.