Open Space - Uprising Space (S2)
Te még nem vagy tagja az oldalnak, vagy csupán nem vagy bejelentkezve.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (8 fő) Kedd Aug. 18, 2015 3:37 pm-kor volt itt.
Barátoldalak
Barát oldalaink:
Neminra Világa


Mellék vállalkozásunk:
Top posting users this week

Top posting users this month

Poll

Emberi faj

Go down

Emberi faj

Témanyitás by Proteus on Kedd Márc. 14, 2017 8:56 am

EmberBiológiai tulajdonságok:

Az emberek továbbra is emberi biológiával rendelkeznek, kivételt képeznek azok a személyek akik nanobotokat helyeztek el a testükben.
Kultúra és vallás:
Az emberi kultúra összeolvadt és globalizálódott, már csak kevés olyan ünnep van melyet a földön megünnepelnek, ahogy a nemzetek úgy a közösségi kultúrák is összemosódtak. A legtöbb vallási ünnep megszűnt, egyre kisebb népszerűségnek örvend a földön vallást gyakorolni. A modernizálódott föld lakossága inkább a technológia iránti érdeklődését mutatja ki.Kapcsolatok

A Föld jelenlegi kormányzata semlegesnek vallja magát, a Földön jelenleg a Föld Védelmi bizottság és flottája a Föld Védelmi erők őrzik. A Krónusz szövetség és a Molati szövetség is megpróbálta már a saját oldalára fordítani az emberiséget. Ez természetes belső konfliktusokhoz vezetett. Az embereket szívesen fogadják bármely frakcióban zsoldosként vagy munkásként. Az emberi kreativitás elterjedt a világűrben is. A molati szövetség rendelkezik egy teljesen emberek alkotta zsoldos divízióból.  
Társadalom
A földön élő lakosság rettentően kirekesztő az idegenekkel szemben. A bolygón nem emberi lények nem telepedhetnek le. A földön a Föld Védelmi Bizottság (F.V.B.) uralkodik. A földön kívüli emberek többsége a fényűző élet reményében hagyta el a földet. Többnyire zsoldosok és bányászok, katonák és bűnözők azok akik jelenleg emberként az űrben tartózkodnak. Kevés olyan ember ismert akinek bejött az élet a földön túl. 


Történelem


A Föld a modernizációt és a technológiai gyarapodásnak köszönhetően 2022-re túlnőtte önmagát. Az emberiség több mint tíz milliárd fős populációval büszkélkedhetett főképp az ázsiai térségekben. 2053-ban egy elég népes városra, név szerint Londonra lezuhant egy ősi, kezdetleges Krónusz szövetségi műhold, melyet a földlakók csupán "Fekete Lovagnak" hívtak. A műhold célja egyszerű adattovábbítás volt a K. szövetség területei felé. Mivel a műhold lezuhant a földre, a kapcsolat megszűnésekor túl későn léptek az Ihidárok. Az emberek szemügyre vették, a műholdat. Mivel a szemtanúk száma sok volt, a földi kormányok már nem tudták tovább titkolni a földönkívüli életet.  Szörnyű káosz alakult ki a földön, elsőként a vatikán borult lángokba, a hívők fellázadtak a pápaság ellen. A nagyobb államok, mint oroszország, az USA és Kína összeomlottak mint államforma. A káosz megszűnésekor, 2071-ben a földi emberek készen álltak, hogy a technológiát felhasználják, majd az űrtechnológiát tovább fejlesszék. Az első vállalat, a NASA volt, mely már rendelkezett idegen technológiával, de kevéssel és sérülttel ezért nem tudtak belőle kinyerni semmit. A NASA Tech 2078-ban alapult, mely a mai emberi űrutazás alapjait fektette le. Elsőként a krónusz szövetséggel kerültek az emberek kontaktusba, majd a dahokkal is. Sok ember került a dahokhoz, vagy az ellenségeikhez a krónusz szövetséghez. Jelenleg a Föld, vagy ahogy a külhoniak hívják a Terran semlegesként szerepel a galaxis térképén. A földön már csak egy kormány uralkodik, az egyesített földi birodalom, melyet John Redwing vezet Londonból.


Egyéb:

Névalkotásnál ügyeljünk, hogy a föld globális nyelve az angol lett.Start tulajdonságok:
Fizikai erő: 3
Gyorsaság: 5
Intelligencia: 4
Karizma: 2
Állóképesség: 5
Fogékonyság: 5
Ügyesség: 6
Ellenállás: 5
avatar
Proteus
Vezető
Vezető

Hozzászólások száma : 1048
Join date : 2015. Aug. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése http://opnspacehu.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.