Open Space - Uprising Space (S2)
Te még nem vagy tagja az oldalnak, vagy csupán nem vagy bejelentkezve.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (8 fő) Kedd Aug. 18, 2015 3:37 pm-kor volt itt.
Barátoldalak
Barát oldalaink:
Neminra Világa


Mellék vállalkozásunk:
Top posting users this week

Top posting users this month

Poll

A Hódító vs. GBI

Go down

A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Werk on Csüt. Dec. 17, 2015 8:10 pm

Werk és az általa vezetett kalózszövetség már egy jó ideje hadakozott a Fekete Nap által igen csak befolyásolt Semleges Bányász Szövetséggel. A nagyobb hajóosztályokban is igen komoly csatákat vívtak nap, mint nap.
 Könnyű cirkálókkal támadva a kormányzónak sikerült átütni egy zászlóshajó pajzsát és deszantosokkal elfoglalni. A karbantartók már jelezték, hogy a nagy vas már teljesen üzemképes és elhagyhatja a csatamezőt, mikor egy újabb ellenfél bukkant fel, ezúttal úgy tűnik, hogy a GBI harci flottájából. Remélte, hogy elkerülheti a csatát, így kommunikációs csatornát nyitott felé, hogy megbeszélje a dolgokat.
 -Üdvözlöm kapitány! Épp néhány haramiát vertünk szét és távozni indultunk. Mi járatban erre felé?


Galaxis osztályú zászlós hajók:

7 db. Romboló ion löveg (200-as sebzés)

3 db. MS-A Torpedó (200-as sebzés 3*10 db)

HI-Tech Xenoy Pajzs (140 védelem, 1400 páncél pont)

Nehéz Diritium Burkolat (4800 ÉP, vadász rakétának ellenáll)

Dilítium Hajtómű (50F/Ó 2000 L/FÉ)

vadászok: 15 db Spike Mark 73-es
 15*4 XRM Rakéta vető (150 sebzés, darabonként 5 rakéta)

Legénység:
Pilóta: kitérés
Werk
133 db Magasan képzett szerelő


Értékek:

zászlós hajó:
7*200 sebzés ágyú
30 db torpedó

pajzs: 1400 pont
Páncél: 4800 ÉP

15 Vadászok:
45*5 db XRM rakéta
50 páncél
110 ÉP
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Benjamin Blake on Pént. Dec. 18, 2015 12:10 am

Hajómmal épp a számunkra kijelölt szektor határán járőröztünk, fenntartva a Galaxis békéjét, mikor a másodtiszt lépett be a kapitányi szállásra, megzavarva a pihenőmet. Szúrósan néztem rá.
– Úgy emlékszem, hogy az ön helye a távollétemben a hídon lenne.
– Elnézést kérek uram! - vágta magát vigyázzállásba. - Úgy véltem. ezt a saját szemével is látni kívánja. - mondta egy papírt nyújtva felém.
– Mi ez? - kérdeztem rá a tisztet nézve, de mielőtt válaszolhatott volna, elvettem tőle a jelentést és átfutottam.
– Segítséget kértek tőlünk?
– Kódolt csatornán érkezett a vészjelzés. Az azonosító alapján a G.B.I.-hez tartoznak.
– Akkor mégis mire várt eddig? Irányítsa a hajót a vészjelzés irányába.
– Uram, a hajó jelenleg G.B.I. hatáskörén kívül tartózkodik. Engedélyt kell kérnünk ahhoz, hogy a szektoron kívül mentőakciót hajtsunk végre.
– Bassza meg a vezetőség az engedélyeit! - förmedtem rá a tisztre. - Mire megkapjuk az engedélyt, a kalózok már a világ végén lesznek, és mi csak a roncsokat azonosíthatjuk! Fordítsák irányba a hajót!
– Igenis kapitány! - rohant el a hídra, majd nem sokkal később én is követtem.

A hajtóművek teljes kapacitáson dolgoztak, de a távolság miatt, így is tovább tartott az út, mint szerettem volna. Csak remélni tudtam, hogy még időben érkezünk, és ha a vészjelzést küldő hajónak nem is tudunk segíteni, azért a kalózokon még revansot vehetünk. Ahogy közeledtünk a koordinátákhoz, úgy kúszott fel az adrenalin a szervezetemben a közelgő harc lehetőségétől. Hamarosan pedig elég közel értünk, hogy a hajó szenzorai elkezdhessék felmérni a helyzetet. Csupán egy nagyméretű űrhajót észleltünk, ami még működőképesnek tűnt, bár az első adatok alapján úgy tűnik, hogy megsérülhetett az itt folyó harcban.
– Uram! Ez a hajó volt az, amelyik a vészjelzést küldte. - szólalt meg a szenzorokból érkező adatokat olvasó tiszt. Tehát végül győztek volna?
– Minket hívnak a hajóról. - szólalt meg a kommunikációs rendszerekért felelő tiszt. A hídon lévők nagy része felém fordult, várva a következő parancsokat.
– Óvatosak maradunk! A fegyvereket tartsák készenlétben, de véletlenül se töltsék fel őket, mielőtt megadom a jelet. Előfordulhat, hogy csapda, de nem akarjuk idő előtt elriasztani őket. Lassan, de folyamatosan közelítünk feléjük, irányítsanak energiát az elülső pajzsokra, és a szenzorok is legyenek éberek, hátha maradt még a közelben más hajó. A teljes legénység álljon készenlétben, akár harcra, akár egyéb segítségnyújtásra. - adtam ki a részletes utasítást. Végül a kommunikációs tiszthez fordultam. - Fogadja a hívást. - Egy másodperccel később pedig már hallottam is a másik kapitány köszöntését.
– Üdvözlöm! Itt Benjamin Blake a G.B.I. haderő kapitánya beszél. Kérem azonosítsák magukat! - Elegyedtem "beszélgetésbe" a katonai protokoll alapján.

Galaxis osztályú zászlós hajó

6 db Romboló ion löveg (200-as sebzés)
2 db Nagy Szenoxid nyaláb (150-es sebzés Hé sebzés:75)
2 db MS-A Torpedó (200-as sebzés 2*10 db)

HI-Tech Xenoy Pajzs (140 védelem, 1400 páncél pont)

Abyss Burkolat (2500 ÉP, Elnyeli a sebzés 50% át)

Dilítium Hajtómű (50F/Ó 2000 L/FÉ)

vadászok:
10 db Spike Mark 73-as
10*2 FWX Rakéta (8 sebzés, darabonként 5 rakéta)
10*1 Ion Sorozóágyú (10 sebzés)  

5 db Raptor osztályú
5*2 XRM Rakéta vető (150 sebzés, darabonként 5 rakéta)
5*1 Ion Sorozóágyú (10 sebzés)

Legénység:
Cpt. Benjamin Blake: kitérés
20 Szakképzett Pilóta
10 Elit Katona
50 Szakképzett Katona
4 Elit Mérnök
50 Szakképzett Mérnök
15 Szakképzetlen személy

Értékek:

Zászlós hajó:
6*200 sebzés ágyú
2*150+75 sebzés ágyú
20 db torpedó

pajzs: 1400 pont
páncél: 2500 ÉP

10 Vadász:
20*5 db  FWX Rakéta
10*1 db  Ion Sorozóágyú T5
50 páncél
110 ÉP

5 Vadász:
10*5 db  XRM Rakéta
5*1 db  Ion Sorozóágyú T5
50 páncél
110 ÉP
avatar
Benjamin Blake
Szint - 2
Szint - 2

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2015. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Werk on Pént. Dec. 18, 2015 1:03 am

A torixan megnyomott egy gombot és félre fordult, hogy az egyik mérnöknek gyors utasítást adjon. A hangja nem volt hallható Blake hajóján, mert az a kapcsoló épp a némítás gomb volt nevezetesen.
-Tiplizzenek kifelé a vadászok! Üljenek a seggükön a pilóták, amíg mi nem lövünk!
*Újra vissza adta a hangot, a GBI katonája csak akkor tudja, hogy mit mondott, ha tud szájról olvasni. De hamarosan úgy is megjelennek a hangárokból felszálló kis gépek a kijelzőjén és szabad szemmel is jól láthatja.
-Átküldöm a kódot. Örültem, hogy segíthettem.
*Ezzel a másik hajó megtudta, amit eddig is tudott. A zászlós azonosítója megegyezett a segítséget kérőktől, míg körülötte csak szétlőtt roncsok. Werk lezárta a csatornát és a kis monitoron eltűnt az agressziójáról elhíresült faj képe. Az elfoglalt hajó fedélzetén pedig lázas kapkodás volt.
 Mindenki igyekezett elfoglalni a helyét, de nem igazán tudták, hol is van az. Nem egy megszokott legénység tartózkodott ott, katonák már rég elhagyták a vasat és kizárólag mérnök szakértőkből állt, akik jók voltak a karbantartásban. De gyengén felfegyverezve, többségüknél csak egy kis méretű energia pisztoly. És persze a pilóta.


Értékek nem változtak.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Benjamin Blake on Pént. Dec. 18, 2015 11:27 am

Cseppet sem nyugtatott meg a dolog, hogy a kijelzőmön egy torixan feje díszeleg. Természetesen nem lehetett csupán ennyiből kizárni, hogy nem a hajó valódi kapitányával beszélek, de sok volt itt a furcsaság, és percről-percre több lett. Mikor kinyomta a hangot már szinte teljesen biztos voltam benne. Szájról ugyan nem tudok olvasni, egy torixan szájáról pedig még tippelni sem, de elég idegesnek tűnt, ahogy a háttérben lévőknek vakkantott pár parancsot. Majd ismét visszafordult, látszólag továbbra is az ilyen esetekben használatos procedúrát alkalmazva, de az, hogy egy mondat után lezárta a csatornát, már egyáltalán nem volt szabályos lépés.
– Adatcsomag érkezik. - szakította félbe a gondolatmenetem a kommunikációs tiszt.
– Vírus?
– Ellenőrzöm... Nem. A hajó azonosítója. Semmi más.
– Újabb jelek a radaron kapitány. - a radarra pillantottam. Tizenhat kis pötty nézett vissza rám. A rohadékok képesek voltak elfoglalni egy zászlós hajót, és most ellenünk akarják felhasználni!? Na azt már nem!
– Úgy tűnik a nehezebb utat választják. - lenyomtam egy gombot, mire a következő pillanatban az egész hajón hallani lehetett a hangom.
– Emberek! Úgy tűnik néhány ostoba kalóz rátette a kezét egy Galaxis osztályú hajóra, a MI hajónkra. Aki tálcán hozza elém a vezérük rusnya fejét, annak én magam fogok gondoskodni a kitüntetéséről! - felengedtem a gombot. - Fegyverzetet élesíteni! - harsogtam, mire a másodtiszt rám nézett.
– Nem szólítjuk fel őket a megadásra? - a szemeimet forgattam, a kifogás hallatán. Bekapcsoltam a hangfelvevőt.
– A Globális Békefenntartó Intézmény nevében ezennel felszólítom önöket a feltétel nélküli megadásra! Eresszék le a pajzsokat, különben tüzet nyitunk. - zártam le az üzenetet. - Sugározzák nekik. - mondtam, majd a másodtisztre pillantottam.
– Ezzel is megvolnánk... TŰZ! - dördült a hangom a hajó nyolc ágyúja előtt. A másodtiszt összerezzent a hangomtól, és én kezdem úgy érezni, hogy más alkalmasabb lenne a pozíciójára.
– Az Egyes és kettes elfogóraj kirepülhet, a raptorok várjanak. Egy vadászuk se maradjon a röpképes, mire elér minket. Féloldalasan közelítsünk tovább. - osztottam ki a parancsokat, és az emberek tökéletes rendezettséggel hajtották végre mindet, mint egy olajozottan működő gépezet tökéletesen összecsiszolt fogaskerekei. Megbánják még, hogy velem próbáltak packázni. Kis szerencsével talán egyben vissza tudom foglalni a hajót, de ha atomjaira kell lőnöm, én azt se bánom.


A zászlós hajó minden ágyújával lő (1. kocka): 6*200+2*150=1500 és ha jól értelmezem akkor a Szenoxid nyaláb még 2*75=150 életpontot sebez a pajzs alatt.
5-5 vadász kirepül. Két ellenséges vadászt támadnak meg ion sorozóágyúkkal, és fejenként 1 FWX Rakétával (2. és 3. kocka): (10+Cool*5=90 90 sebzés sima találat esetén.

9 rakétája marad a vadászoknak.
avatar
Benjamin Blake
Szint - 2
Szint - 2

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2015. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Passzív Mesélő on Pént. Dec. 18, 2015 11:27 am

The member 'Benjamin Blake' has done the following action : Dobóckocka

'Támadás' :

Result :
avatar
Passzív Mesélő
Szint - 13
Szint - 13

Hozzászólások száma : 282
Join date : 2015. Oct. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Werk on Pént. Dec. 18, 2015 12:01 pm

Werk ösztönösen megérezte a másik hajó támadó szándékát. És az üzenet felét hallotta csak még, mikor elordította magát.
-Azonnal kitérni! Kerüljetek a hátába és tűz!
*Bármilyen erős is a hajtóműve, a kirepülő saját és ellenséges vadászok között nincs az a profi pilóta, aki egy pillanat alatt átnavigál és hátulról tüzel. De ettől függetlenül az ágyúk tüzet nyitottak miközben a kalóz egyre értelmetlenebb parancsokat hadovált rengeteg kapcsolatot megnyitva.
-Minden torpedó tűz! Minden vadász lőjön!
-Uram! Még nincsenek beélesítve a torpedók. Pár...
*Bár a zászlós fedélzeti vetőcsövekből még nem indultak el a konzervdobozok, de mindenki más teljesítette a dühöngő főnökük parancsait.
Először a lézerek lőttek, a vadászok kicsit később kapták meg a parancsot. Kettő belőlük elpusztult, de a többi tizenhárom kilőtt egy rakétát.


/A pilóta elkerülés képessége miatt az értékek nem változtak. 3 kör az újratöltődése. Maradt 13 vadász és fejenként 4 rakéta./
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Passzív Mesélő on Pént. Dec. 18, 2015 12:01 pm

The member 'Werk' has done the following action : Dobóckocka

'Támadás' :

Result :
avatar
Passzív Mesélő
Szint - 13
Szint - 13

Hozzászólások száma : 282
Join date : 2015. Oct. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Benjamin Blake on Pént. Dec. 18, 2015 12:57 pm

A féloldalas megközelítés bevált. Ilyen módon sikerült elérnünk, hogy minden fegyverünk elegendő teret kapjon a tüzeléshez, de minimálisra csökkentettük az eltalálható felületet. Úgy tűnik az ellenfelünk hasonlóan gondolkodik, ugyanis a lövéseinkre gyakorlatilag azonnal érkezett tőlük a válasz.
– Tartsa az irányt és gyorsítson! - szóltam rá a kormányosra. Pár pillanattal később a rakéták, és a lövedékek ártalmatlanul suhantak el a hajónk mellett, csupán egy volt amelyik súrolta a pajzsunkat, de a becsapódási szög miatt az is csak lepattant rólunk. Mindenesetre úgy tűnik az ő pilótájukat sem egy utasszállítóról kölcsönözték, ugyanis sikeresen elkerülték a lövéseinket.
– Megpróbálnak a hátunkba kerülni! Forduljunk velük együtt, tartva a jelenlegi viszonyított helyzetünket! - szóltam a kormányosra. Jelenleg a lehető legjobb hajtóművekkel vagyunk felszerelve, így ha a fejük tetejére állnak, akkor sem manőverezhetnek le minket. Lenyomtam egy gombot.
– Helyzetjelentést!
– Itt az egyes vadászraj! Egy gépüknek annyi!
– Kettes vadászraj jelentkezik. Jól állunk. A gépeik teljes egészében az ön hajójára koncentrálnak.
– Remek. Ne engedjék őket túl közel! - adtam ki az utasítást, majd az „igenis uram” felkiáltást követően felengedtem a gombot.
– A hajó ágyúi feltöltődtek. - jelentette az egyik tiszt.
– Akkor mire várnak még!? Tűz!

A zászlós hajó minden ágyújával lő (1. kocka): 6*200+2*150=1500 a Szenoxid nyaláb még 2*75=150 életpontot sebez a pajzs alatt.
5 vadász támadja a sérült vadászt ionnal és közülük 3 rakétával is (2. kocka): 10*5+3*8=74 sebzés
5 vadász támad egy újabb vadászt ionnal és rakétával (3. kocka): (10+Cool*5=90

2 vadásznál 9 rakéta maradt
8 vadásznál 8 rakéta maradt

(13 ép és 1 sérült vadásszal számoltam)
avatar
Benjamin Blake
Szint - 2
Szint - 2

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2015. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Passzív Mesélő on Pént. Dec. 18, 2015 12:57 pm

The member 'Benjamin Blake' has done the following action : Dobóckocka

'Támadás' :

Result :
avatar
Passzív Mesélő
Szint - 13
Szint - 13

Hozzászólások száma : 282
Join date : 2015. Oct. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Werk on Pént. Dec. 18, 2015 1:14 pm

A csata eddig csak a renegátok számára volt veszteséges. Eddig három vadászuk pusztul el. És hiába koncentráltak a nagy hajóra, az még csak nem is karcolódott eddig.
-Hagyják azt a szar beszorult torpedót. Célozni kell, bazdki! Adjátok ide!
*Ezzel saját maga irányozta be az új sortüzet, mely után a megmaradt kis hajók újabb rakétasortüzet adtak le. És a karbantartók legközelebbi osztagai megkezdték a károk helyreállítását a zászlóson.


/Meló helyen figyelnem kell, ezért most pontosan nem számolok. De a pajzs kinyíródott, 6 szerelő képessége elhasználódott és 20 ÉP sérült a hajón még mindig. 12 vadász maradt 3 rakétával./
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Passzív Mesélő on Pént. Dec. 18, 2015 1:14 pm

The member 'Werk' has done the following action : Dobóckocka

'Támadás' :

Result :
avatar
Passzív Mesélő
Szint - 13
Szint - 13

Hozzászólások száma : 282
Join date : 2015. Oct. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Benjamin Blake on Pént. Dec. 18, 2015 2:23 pm

A radarról újabb két vadász jele tűnt el, és ezúttal telitalálatot kapott az ellenfelünk. Néhányan elégedetten kiáltottak fel, és én is megengedtem magamnak egy kisebb mosolyt. Ezt nyeljétek le ti mocskok.
– A pajzsuk megsemmisült, a burkolatuk pedig minimálisan sérült. - érkezett a jelentés. Ennél kicsit komolyabb károkra számítottam. Talán kicsit alábecsültük őket.
– Tüzeljenek amint ismét feltöltődnek az ágyúk, a torpedóink felét is lőjék ki!
– A felét? - kérdezte megrökönyödve a másodtiszt.
– Talán drágábbnak tartja őket az életénél!? - förmedtem rá. - Azt mondtam: a felét! És nekem aztán jól célozzanak, ha kedves az életük!
– Kapitány! Újabb sortüzet kapunk! Ezúttal tökéletes ütközőpályán érkeznek.
– Adja át a vezérlést! - kiáltottam a kormányosnak, és abban a pillanatban ahogy megkaptam, túltöltöttem a hajtóműveket. Néhányan aggódva figyelték a kijelzőket, ahogy a hőmérséklet a kritikus szintre emelkedett a megerőltetéstől. Éles kanyarral sikerült a hajó orrát az ellenség felé irányítanom, és átmanővereztem a felénk szálló lövedékek között. Végül pedig gyorsan lejjebb csavartam a fordulatszámot, mielőtt a túlmelegedés károsíthatta volna a hajtóműveket. A kitérés sikerült.
– Így kell ezt csinálni. - morogtam és visszaadtam az irányítást a kormányosnak. - Most pedig tüzeljenek!


A zászlós hajó minden ágyújával lő (1. kocka): 6*200+2*150=1500
Ezen kívül 10 torpedó is kirepül, további 2000 sebzéssel.
5-5 vadász ismét két másikat vesz célba ionnal és rakétákkal. (2. 3. kocka) 90-90 sebzés

2 vadásznál 8 rakéta maradt
8 vadásznál 7 rakéta maradt
A hajón 10 torpedó maradt

Mivel az elején kimaradt, ezért a chaten megbeszéltek alapján most pótolom:
A katonáknál agresszor, mindenki másnál pedig védekező csomag van a hajón.


A hozzászólást Benjamin Blake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 18, 2015 2:26 pm-kor.
avatar
Benjamin Blake
Szint - 2
Szint - 2

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2015. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Passzív Mesélő on Pént. Dec. 18, 2015 2:23 pm

The member 'Benjamin Blake' has done the following action : Dobóckocka

'Támadás' :

Result :
avatar
Passzív Mesélő
Szint - 13
Szint - 13

Hozzászólások száma : 282
Join date : 2015. Oct. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Werk on Pént. Dec. 18, 2015 2:40 pm

Werk ujjongott, mikor hihetetlen szép, ám annál eredménytelenebb lövéseket küldött. És a vadászai csak egyre inkább fogytak.
-A rohadt életbe! Dögöljél már meg! Ezt nem hiszem el, bazd meg! -ordította.
*Továbbra is ő vezérelte a tüzet és eközben a bravúros mutatványt mutató Blake hajója majdnem derékba törte az ellopott hajót. Karbantartók rohantak, hogy egyben tartsák és ad-hoch módszerekkel összefoltozzák a felsérült burkolatot. Mindenki azonnal felvette a szkafanderét, mert a levegő vészesen szivárgott.
-Vadászok, lőjetek már!
*A kis segítő hajók viszont a nagy ágyúk elsütésére vártak.


/57 szerelő képessége elhasználva, ezzel a hajó élete helyreállt./


10*3*1 rakéta indítva az ágyúk után.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Passzív Mesélő on Pént. Dec. 18, 2015 2:40 pm

The member 'Werk' has done the following action : Dobóckocka

'Támadás' :

Result :
avatar
Passzív Mesélő
Szint - 13
Szint - 13

Hozzászólások száma : 282
Join date : 2015. Oct. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Benjamin Blake on Pént. Dec. 18, 2015 3:42 pm

Árgus szemekkel követtem a lövedékeink útját a célpontig, majd a becsapódást aminek az erejétől összeszűkültek a szemeim. Ezt nem úszhatták meg.
– A célpont még aktív. - szólalt meg a szenzoradatokat olvasó tiszt. - Súlyos burkolati sérüléseket szenvedtek, de gyors ütemben foltozzák a sérüléseiket.
– Hogy a picsába képesek erre!? Milyen szerelőbrigádja van ezeknek!? - dühöngtem. - A raptorok most azonnal takarodjanak ki a hangárból!
– Újabb sortűz érkezik, kapitány!
– Bassza meg! Kapaszkodni! - üvöltöttem, és erősen megragadtam a székemet. A következő pillanatban az egész hajó megremegett. És fülsüketítő zaj töltötte meg a hidat ahogy falak szakadtak át, és vasak görbültek meg.
– Mi a... - hördültem fel, ahogy beszakadt a hidat lezáró vaskos zsilip, és abban a pillanatban felrobbant körülöttem a levegő.
avatar
Benjamin Blake
Szint - 2
Szint - 2

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2015. Dec. 15.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Hódító vs. GBI

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.