Open Space - Uprising Space (S2)
Te még nem vagy tagja az oldalnak, vagy csupán nem vagy bejelentkezve.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (8 fő) Kedd Aug. 18, 2015 3:37 pm-kor volt itt.
Barátoldalak
Barát oldalaink:
Neminra Világa


Mellék vállalkozásunk:
Top posting users this week

Top posting users this month

Poll

Társadalmi Mozgalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Anderson on Szomb. Dec. 19, 2015 6:47 pm

Nagyon örültem, hogy ez a Torixan bánatában nem kezdett eltörni és zúzni. Sajnálatos módon rossz tapasztalatom volt a fajtájával és örültem, hogy ezúttal kellemesen csalódtam. Teljesen normálisnak tűnt annak ellenére, hogy nem értettem pontosan mit akar mondani, de ez legyen a legnagyobb bajom. Mikor meghozták az italainkat én legurítottam a sajátomat és elsőre nem éreztem semmit. Közben elkezdett hozzám beszélni, hogy nem-e nőkért jöttem. Éppen válaszolni akartam mikor megtörtént a katasztrófa. alig fél perce ittam ki a poharamat máris megpróbált újra a felszínre jutni. Azonban nem hagytam magamat ilyen könnyen a padlóra küldeni ugyanis nagy iszákos családból származtam. Azelőtt még egy pia sem tudott kifogni rajtam és eldöntöttem nem is fog.  Ökölbe szorítottam az öklömet és minden lelkierőmet bevetettem annak érdekében, hogy gyomrom tartalma a helyén maradjon. Csak hogy szegény várta a kérdése a választ így kicsit oda is kellett figyelnem.
-          Lezutyantam a gépemmel és most keresek valakit, aki helyre tudná pofozni.
Sajnos többet nem tudtam mondani, mert az italt újabb rohamot indított ám idejében visszavertem. Nem akartam csatlakozni azokhoz, akik éppen a friss levegő hányták ki a belüket. Mikor véget ért a háborúskodás letöröltem homlokomról egy kővér izzadság cseppet majd fújtam egy nagyot.

-          Hát ez nagyon jól esett. Azonban azt hiszem nekem ennyi őlég volt. De ha gondolod, fizetek neked még egyet. Végül is csak egyszer élünk.
avatar
Anderson
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 220
Join date : 2015. Oct. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Vas. Dec. 20, 2015 3:05 pm

Egy nagydarab torixan szólalt meg, miközben én a törött palackok között kutakodok és fel is lelek egy üveget, mely átvészelte a tűzpárbajt és jókorát húzok belőle, majd a hírre, hogy hamarosan talán már egy jó orvosi csapat kezében lehetek, örömmel nyújtom oda neki is az üveget.
-          - Nem a zúzódásaimra keresek gyógyírt Piroska, hanem valami ócskavas fertőzött meg sugárral, ahogy ezeket is itt. – mutatok körbe. – Nem tudom mit szállíthatott, de szerintem nem jó mostanában a környékén tartózkodni, nem ártana minél előbb kezdeni velem valamit, ha ez a te területed, különben neked is kihullhat az a szép hajad.  – megyek vele, mert most az ördöggel is összeállnék, ha segítséget ígér.
Mikor meglátom a lezuhant járgányt, neki is megmutatom, hogy lássa nem a levegőbe beszélek.
-          - Ott van ni, látod?
Azonban a szerencse nem mosolyog rám, mivel a rendelőt romokban és kifosztva találjuk, orvos meg egy szál se.
-        Veletek tartok, mert ez már személyes! – morranok fel, hiszen ne játszadozzon senki az életemmel. – Menjünk minél előbb!
avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by F06MG19 on Kedd Dec. 22, 2015 5:17 pm

A támadásnak vége, a vörös patkányok vagy megpusztultak, vagy elfutottak. Aki meg életben maradt, szép sorban halt meg ahogy körbejárva lövöldöztük mindet fejbe. Megjegyzésemet követően a félvér is csatlakozni akar miután Werk szól, hogy nézzük meg a kórházat.
- Tudod, hogy hogy van ez hüllő. Érdekel mitől halnak az organikusok, szóval megteszem ezt a szívességet, és segítek nektek.
Azzal a balomban lévő pisztollyal szétlövöm a félvér kezében lévő üveget, majd megpörgetem az ujjamon, közben a jobbomban lévővel kivégzek még egy mocorgó vörös kendőst, majd elrakom mindkettőt.
- Menjünk.
Felpattanok a vadászra, és várom az érkezést,  a félvér szavaira kinézek a lezuhant hajóra.
- Azon jöttem én is. De franc se tudja mit szállított, az volt a dolgom, hogy ha megtámadják megvédjem. A rakománnyal nem foglalkoztam, de az a szerencsétlen pilóta belevágódott a bolygóba. Szóval most szólok aki rám kenné meghal.
Vonom meg a vállam, majd vissza dőlök. A kórháznál kiderül, hogy a dokikat már elvitték. Werk pedig utánuk akar menni.
- Akkor siessünk, mert a végén nem marad harcképes bandatag.
Sürgetem meg a pilótánkat, hogy mihamarabb újra harcolhassunk.
- Te hüllő. A végén kijárna nekem is egy kék szalag, ha így megy tovább.
Jegyzem meg poénkodva fél úton.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Szer. Dec. 23, 2015 11:39 am

Társadalmi Mozgalom
/Andy/


A torixan arca jól láthatóan felragyog. Kezet nyújt neked bal kézzel.
-Én vagyok az egyik alkatrész kereskedő a környéken. Jobbkor nem is találkozhattunk volna. Ha akarod, akkor ingyen beszerzem neked ami kell és betársulok melléd az üzletbe. Van pár ismerősöm, akinek fuvaros kell, egész aranybányát csinálhatunk a hajóddal!
*Úgy tűnik, hogy a lassan kipusztuló bolygón szereztél valakinek egy jó napot.
/19-es és Mathias/
Werk hamar összekapja a bandát és a legtöbben fájó fejjel, de bepattannak a légpárnás járműveikbe. Míg az MI és a félvér valószínűleg a vadászban vele fog tartani. Szerencsére a faj jobban bírja a sugárfertőzést, mint a többi népből álló vendégsereg.
-Egy egész halom kék szalagot kapsz, ha ezzel végeztünk. Most már kuzin vagy te is. -szól hátra a fejvadásznak.
*Ahogy megérkeznek a töltőállomáshoz, ahol Anderson kapitány egy helyi gengszterrel italozgat és a gépe felújítását tervezgetik, azonnal tüzet nyitnak minden élőre, melyből így is már egyre kevesebb volt.
A vadász megkerüli az épületet és a másik irányból kezd el támadni több lánctalpas kilövése után egy hátsó raktárajtónál álló két marcona piros kendőre. Azok térdelő állásba ereszkedve kezdenek visszalőni és a Dark Blue végül még épp működő pajzzsal leereszkedik, hogy rohamozva folytathassák a csatát.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Szomb. Dec. 26, 2015 1:02 pm

Egy darabig csak meredten nézek a kezemben tartott üveg nyakára, hiszen a többi része egyszerűen elpárolgott, aztán aránylag lusta mozdulattal ejtettem el és ráemeltem pillantásom a western hőst játszó pléhdobozra. Igazából megijedni sem volt időm, de mire eljutottam volna odáig, addigra már azt is felfogtam, hogy nem jelent számomra veszélyt, hiszen, ha akart volna, már hulla lennék.
Azonban az is igaz, hogy könnyű volt így neki, hogy egyáltalán nem számítottam a kis bemutatójára.
Így viszont nem volt más választásom, mint méltósággal viselni a dolgot, mivel minden szem rám szegeződött, hogy most mi lesz. Később még majd visszatérünk erre, ha ő sem számít rá……
-          - Szép lövés! – biccentettem végül kifújva az eddig bent tartott levegőz. – Biztos sokat gyakoroltad. – indultam el nyugodt léptekkel a légpárnáshoz, ahová minden épkézláb kék bezsúfolódott.
-          - Inkább akkor már csíkozzátok be vele, mint valami zebrát, úgy jobban mutat és tartósabb is, ha közben meggondolná magát. – utalok a kék szalagokra egy kaján mosollyal.
Hogy nem találunk orvost, az már komolyan feldühít, hiszen én sem fogom sokáig bírni már segítség nélkül és nem egy ilyen lepratelepen akarom bevégezni, egy hülye véletlen folytán.
Így boldogan csatlakozom a bosszú hadjárathoz, persze nem minden hátsó szándék nélkül, hogy hátha még találunk egy orvost, talán nekik is csak valami gyógyítás miatt volt rá szükségük.
Azt mondják a remény hal meg utoljára.
Már akkor elkezdünk lövöldözni, mikor az épület feltűnik, de csak aztán lendül bele a társaság a dologba, amikor a hátsó bejáratnál a légpárnás le is ereszkedik, miután tönkretette a lánctalpasok nagyját, hogy a pirosak ne tudjanak menekülni.
Gyorsan pattanok ki, mielőtt még a két ajtónálló kereszttüzébe kerülnék és az egyik ronccsá lőtt járgány mögött keresek menedéket a lövedékek elől.
Oldalazva próbálok a hátuk mögé kerülni, aztán nem túl lovagias módon hátba lőni őket, de az épületbe való bejutás első lehetőségét meghagyom a vasdarabnak, vagy a torixanoknak, nekik golyóállóbb a bőrük………én meg sokra tartom az enyémet.
avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by F06MG19 on Hétf. Dec. 28, 2015 10:22 am

Az üveg szétlövését követően kapok egy gúnyos megjegyzést, de nem zavartatom túlságosan miatta magamat.
- A gyakorlása részemről nem szükséges.
Válaszolok neki könnyedén, aztán elindulunk. A következő megjegyzésével már nem is foglalkozok, miután elindultunk vissza a csapatért. Nem is vesztegetjük sokáig az időt, és már pár légpárnással, és a vadásszal indulunk is a támadásra. Az érkezésünket követően le is amortizálunk minden lánctalpast, a légpárnásból pedig szemből megindítják a támadást. A vadász pedig a hátsó ajtó felé veszi az irányt, ahova miközben ereszkedünk le, már nyitom is ki az ajtót, hogy elsőként távozva még a levegőben, átugorjak az épület tetejére. Ott várom meg ameddig a többiek is neki indulnak, hogy aztán amikor eléggé elterelték az ajtóban állók figyelmét, leugorjak onnan, pontosan az egyik fejét célozva, a másikat pedig megsorozzam, miközben hangosan reccsen a torixan nyaka akire érkezek. Persze, hogy biztosra megyek, azért még kilyukasztom a koponyáját is, és az ajtó mellé tapadok a falhoz.
- Fogd az egyik puskát.
Szólok a félvérnek, és oda rúgom a lába elé az egyik hullától annak puskáját, hogy nagyobb tűzerővel bírjon a korcs is. Ha a többiek is felsorakoztak, rárúgok egyet a bejáratra, hátha beszakad az ajtó, de egyenlőre maradok fedezékben, és csak akkor indulok be, ha nem záporoznak ki a lövések. Bent pedig máris vetődök az első masszívabb tárgy mögé, hogy ha kell, onnan kezdhessek el lövöldözni.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Hétf. Jan. 04, 2016 11:42 am

Társadalmi Mozgalom
/Andy/


A kapitány hamarosan sokkal inkább tapasztalhatja magán, hogy a különös rosszullétek őt sem kerülték el. Bár a poharába hányás nem figyelmeztette őt eléggé és inkább a hajója megjavítására, a cserealkatrészek beszerzésére koncentrálta minden figyelmét, most hirtelen megszédül.
A rákfejű új barátja megpróbálja azt a módszert nála, amit a doktornőnél vetettek be, de a földre zuhanó ájult férfinál még így is sokat kell izgulnunk, hogy mi lesz. Ha visszatér a tudata, amíg Werk épp az ő szórakozóhelyét lövi szét -na ne túlozzunk!, csak ott tartózkodik-, akkor a nagy darab torixan megszólal felette.
-Jól vagy, öcsi? Gyere, nézzük meg a gépedet, hogy mi kell hozzá!


Ám ha nem jut ki időben, akkor legfeljebb csak úgy ébredhet, hogy a kereskedő egy sugárvető pisztollyal próbál a bárpult mögül leszedni néhány kék kendős támadót.
/A többiek ugyan ott/
A Crips heves támadást intéz a Blood bázisa ellen légpárnás járműveik fedezékében. Ám Werk úgy dönt, hogy a másik oldalról is megpróbálja a gép utasaival, 19-essel és Mathias-szal tűz alá venni a töltőállomást. Két komoly felszereltségű őr áll az egyik ajtóban, aminek az ereje még az orvgyilkos megszerzett fegyverénél is jóval erősebb, Mathias kis kézifegyvere pedig szinte teljesen eltörpül mellette.
Ám Werk nem száll ki és nem rohamoz. A Dark Blue pilótaszékében ülve egy célkereszt emelkedik fel a műszerfalon. A landolt gép fedélzeti fegyverén alig látszik a mozgás. Ám a lézerágyú elsül 1 űrsebzéssel.


/Dobok egy kockát, hogy sikeresen célzott-e az egyik őrre a kalózom./
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Passzív Mesélő on Hétf. Jan. 04, 2016 11:42 am

The member 'Werk' has done the following action : Dobóckocka

'Támadás' :

Result :
avatar
Passzív Mesélő
Szint - 13
Szint - 13

Hozzászólások száma : 282
Join date : 2015. Oct. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Csüt. Jan. 07, 2016 11:03 am

Az szinte a talaj fogásom első percében és a mellettem szinte szétrobbanó egyik jármű tükrében, azonnal nyilvánvaló, hogy kissé elszámoltam magam és bizony szép nagy bajban leszek, ha Werk nem szedi le a vadász fegyvereivel a két őrt. Akkor hamar agyaggalamb lövészetté válik a hevenyészett támadásunk, habár az első fronton talán nagyobb sikereket könyvelhettek el a kékfiúk.
Én is megeresztettem pár lövést a pisztolyomból a páncélos, nehézfegyveres őrök felé, de azonnal ugrottam is a következő fedezék felé, mert a viszonzást soha nem köszöntem meg.
Akkor vált kissé könnyebbé a helyzetem, mikor a bádogdoboz megajándékozott egy nagy tűzerejű puskával, amivel legalább már némileg kiegyenlítődtek az esélyek.
- Hálám üldözni fog! - kiáltom felé.
Nem is nagyon haboztam szinte azonnal, még az egyik jármű alatt hasalva próbáltam szétlőni az egyik fickó bokáját és ha már a földön volt, akár a kemény búrját is célba vehettem.
avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by F06MG19 on Szer. Jan. 20, 2016 10:44 am

Werk a vadászból próbálja leszedni az őröket sikertelenül, és bár a két őr felszereltsége meghaladja a fegyvereink átütő képességét. Szerencsére ez nem korlátozza a személyes képességeimet. Az egyik őrnek sikerül hangos reccsenéssel eltörnöm a nyakát ahogy rá ugrok a fejére, de a másikkal még meg gyűlhet a bajom, ezért csakhamar fel is kaparom a hulláját, hogy magam elé tartsam, mint egy pajzsot, miközben a fegyverét a korcshoz rúgom. Remélhetőleg el tudom eléggé vonni a másik figyelmét így, ameddig leszedik. De, ha nem, felkészülök a közelharcra, hiszen akkor már csak a páncélzata az amivel gond lesz, de a lőfegyverét könnyen ki tudom már vonni a képletből. Ennek ellenére a hulla fedezékében elkezdek hátrálni kicsit, majd hirtelen előre törve hozzá vágom társának tetemét, hogy ezzel elterelve, és megzavarva birokra kelhessek vele, megragadva fegyverét, és a másik kezét is, miközben gyomron próbálom taposni.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Szer. Jan. 20, 2016 4:13 pm

/19-es és Mathias/


A csatatéren két erő áll egymással szemben, akik mindegyike azt hirdeti magáról, hogy a srácokat, akik a szegénységbe és a nyomorba születtek bele majd ő kiemeli és gazdaggá teszi. Ám az erőszak és a laza szabályok csak azok vesztét jelentik, akik kinőnek pár fejjel a többiek fölé. A hatalom és a jólét irigyet szül és azt el akarják venni. És eközben szinte mindenkit beáldoznak a feltörekvő nagykutyák az egyszerű katonákból.
A kékek többsége szemből tüzel, míg Werkék megpróbálták megkerülni az épületet, ám két hihetetlenül jól felfegyverzett piros kendősbe botlottak. A kalóz a fedélzeti ágyút próbálja bevetni ellenük, ám miközben a műszerfallal vackol, tenyérnyi lyukak hasadnak a Dark Blue páncél borításán is. Ezek a fegyverek még egy űrhajóra is veszélyesek. Ám sikeresen ellőtte az ágyút és... Több méterrel az ajtó és az őrei mellett robbantotta át a falat. Odabentről egy sikítás hallatszik.
A fejvadász akcióba lépett és egyetlen ugrással az egyik nyakában termett. Halálos ténykedése nem csak hatásos, de veszélyes is volt. Odarúgja a fegyvert a csempésznek és ő a hullával védi magát, miközben a másik fegyvere sorozatban lőve épp felé fordul. Nem sokáig bírja a fedezék, közelről célozva hamarosan lelövi a bal karját így ismét a földre zuhan a test, ám ekkor egy torixan szigony pattan csapódik be. Bár alig tesz kárt, de lefagyasztja a tagot és Werk már ugrik is szintén, hogy eldobott fegyverét visszaszerezze. És egy kis időre ezzel legalább megfagyasztotta az ellenséget.
Ám hamar kell lépnie 19-esnek, mert a fegyver a mozdulatlan kézben továbbra is aggasztóan ő felé készül tovább fordulni.
Eközben Mathias lövését épp blokkolja a kapitány az iménti ugrással.


Ha sikerül átjutni ezen az akadályon is, akkor odabent egy elrabolt orvosnőt találnak megkötözve.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by F06MG19 on Csüt. Jan. 21, 2016 4:38 pm

Ötletnek nem volt rossz rá ugrani az egyik őrre, ezzel máris felére csökkentve a kockázatot. De mégis megnövelve azt, hiszen a pajzsként használt hullát a másiknak a fegyvere, igen csak könnyedén kezdte el darabjaira cincálni. Szerencsémre azonban Werk a vadászgép kalóz kapitánya, különleges képességét felhasználva meg fagyasztja a fickót, akinek bár fegyvere a lendület hatására továbbra is felém fordul, alkalmat ad rá, hogy félre lépve előránthassam kardomat rejtekéből, és páncélzatának gyenge pontját kihasználva, az egyik rést célozva lehasítom az illető dermedt karját, hogy aztán saját fegyverét használva atomjaira bonthassam szét fejét.
- Na, ez már tetszik.
Jegyzem meg a többieknek olyan nyugodt kiejtéssel, mintha csak az egyik asztro kivetítőn váltanának egy általam kedvelt csatornára. A kalóz által kirobbantott faldarab tátongó helyén át kezdek el vizsgálódni, ami egy szobát tárt fel előttünk, melyben csak egy megkötözött organikus szerelő nőstényt vélek felfedezni. Ha a többiek követnek, bevonulok a lyukon keresztül, és finoman megpróbálom kideríteni, hogy a nőstény nem hibásodott-e meg.
- Élsz még?!
Szólok rá kicsit agresszívebb hanglejtéssel, miközben talpammal meglapogatom az oldalát kellő nyomatékosítással, hogy a későbbiekben a szövetek sérülésének okán minimális mennyiségű vöröses árnyalatú magas vastartalommal bíró testnedvek szivároghassanak külső szerves védőrétegei alá, ezzel kissé elszínezve ott ideiglenesen.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Szomb. Jan. 30, 2016 1:00 pm

Nem nagyon van kedvem kidugni a fejem, míg a hátsó ajtót őrző piros kendősök azokkal a batár fegyverekkel tüzelnek, hiszen még a fedezék is alig biztosít némi előnyt, ráadásul a kapitány is vacakol a hajó lövegjével, ami végül nem is az őröket, hanem a falat robbantja szét. A két ellenféllel végül nagyrészt bádogfej cimboránk végez, mert én az utolsó pillanatban  félrekapom a puska csövét és a levegőbe lövök, ahogy a z idióta torixan beleugrik a tűzvonalamba.
- Barom! - sziszegek fel, de most már legalább szabad az út befelé.
- Hé! Finomabban haver! Nem egy kanna gépolajat piszkálgatsz!- rántom el a robotot a nőtől, akit nem épp kellemesen ébresztget.
Inkább lehajolok és kitapintom a pulzusát és elvágom a köteleit, ha még él.
- Jól van? - kérdezem tőle, ha sikerül magához térnie, ha nem akkor csak elhúzom az útból, amíg kipucoljuk a helyet.
avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Szomb. Jan. 30, 2016 3:52 pm

Végül sikerült legyőzni az őrséget, ami nem csak új fegyvereket hozott, de benyomulva az épületbe egy fogolyt találtak ott. A mechanikus nem túl finoman ébresztgette, de szerencsére mielőtt nagyobb kár keletkezne benne inkább elrántotta a félvér csempész és ébreszgeti.
A lány életben van, bár erősen fáj a feje. De hát kinek nem mostanában? Van, akinek azért, mert épp most lövik szét az üzemanyagtöltő-állomást, amibe befészkelte magát, másoknak a radioaktív sugárzás okoz problémákat. Mathias sem különc e téren, hiszen ő ráadásul közvetlen közelről kapta meg a betegséget és mostanra már teljesen fehér a haja, néhány szálanként, de már hullani is kezd.
-Ne bántsanak! Elraboltak a közeli kórházból azok az idegen lények. Azt hallottam a beszélgetésükből, hogy el akarnak adni.
*Ahogy a keze szabad, minél hamarabb kifelé igyekszik. Még nem tudja mitől, ezért a fejfájást az itteni állott levegőnek tulajdonítja. Mathiasnak, Werknek és 19-esnek döntenie kell, hogy hátulról támadnak a pirosakra és gyorsan pontot tesznek az összecsapás végére vagy pedig kimenekítik az egészségügyest.
Amíg nem döntenek, addig csak az biztos, hogy a halottak száma növekedni fog.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by F06MG19 on Kedd Feb. 02, 2016 1:54 pm

A hátsó bejárat megtisztítása után behatolunk az épületbe, ahol egy megkötözött nő fekszik. Sikerül is felébresztenem, de az idő közben testszőrzetének színét vesztett keverék arrébb is taszít onnan, miközben panaszkodik nekem egy kicsit. Nem értem annyira, hogy mi a baja. De túlságosan nem is foglalkoztat, csak megvonom a vállamat, és egyszerűen arrébb lépek.
- Inkább kezeltesd magadat a csajoddal, vagy magyarázd meg neki, hogy meg foktok dögleni. Mint ahogy ezek is lassan.
Fejtem ki a véleményemet, és az ajtóhoz lépek.
- Nyitom.
Vetem oda a többieknek miközben a falhoz lapulok, és kinyitom az ajtót résnyire, és be kémlelek, hogy lássam van-e fedezék, vagy olyan vörösek akik nem ide figyelnek. Ha látok valami fedezéket, akkor felrántom az ajtót, és oda is rohanok a takarásba, miközben új fegyveremmel kezdek el tüzelni.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Kedd Feb. 02, 2016 5:25 pm

A lányt sikerül felébreszteni és még a bádogember sem tett kárt benne, a fejfájása, amire panaszkodik, az inkább az őt elkábító és elrabló vörösöknek tudható be.
Mondjuk én is hasonló gondokkal küzdök egyre jobban, mert már szédülök is és nem kerüli el a figyelmem, hogy hajam is hullani kezd, ami már nem fekete, hanem őszbe hajlik. Tudom mi okozza és azt is, hogy nagyon sürgősen segítségre van szükségem, ha életben akarok lenni még egy nap múlva is.
-          - Ne menj sehova! – kapom el az ész nélkül menekülni akaró lányt. – Velünk biztonságba vagy, ha kimész egyedül, halott leszel! – mondom el őszintén és nyersen, remélve, hogy ez magához téríti.
-          - Én kiviszem innen. – nézek a kék kapitányra és a már a benzinkút belseje felé vezető ajtóban álló gépre. – Úgy sem veszitek hasznomat lassan és talán tud rajtam segíteni. – ragadom meg a nő karját és húzom magammal kifelé.
Csak nem lő le két ideiglenes társam, nem igaz?
-          - Erős sugárzást kaptam, meg tudsz gyógyítani? – teszem fel a fontos kérdést az orvosnőnek.
avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Kedd Feb. 02, 2016 8:01 pm

/Andy kivételével minden életben maradt/
A lány az első ígéretes pillanatban el akart volna szökni, ám a félvér elkapja a karját és meggyőzi, hogy nem akarnak ártani neki. Ráadásul a történtek több összetevőjére is fény derül a szemében. Leginkább arra, hogy nem csak a csempész kapitány kapott sugárbetegséget. Itt mindenki.
-Nem.. Nem tudom. Én csak egy orvostanhallgató gyakornok vagyok, aki... Azért jöttem ide, mert nem kellett papír és nagyon magas fizetést ígértek. Azt mondták, nem baj az, ha néha hibázok, csak a legtöbb itteni szerencsétlen gyógyítsam meg, ahogy tudom. És nekik már az is jó, hogy itt mindenki haldoklik és nincs szervezett ellátás. Már az is milyen nagy dolog, hogy fel tudnak építeni egy kórházat és a doktornő majd -a felettesem- majd ért mindenhez.
*Elég sokat beszél, de a lényege az, hogy mindenre alkalmatlan azt kivéve, hogy gyorsan egy AstroNet nevű kütyün áttúrja az elérhető szakirodalmat. Ebből néhány jó tanács.


1, A víz jelentősen elnyeli a sugarakat. Ha megsérül az ólom borítás, próbálják meg víz alá helyezni a sugárzó anyagot. Különben jó darabig lakhatatlan lesz a terület.


2, Részeg ember még nem halt meg sugárbetegségben. Bár ez erősen cáfolódni látszik (ilyenkor jönne a rossz poén, hogy a kis hölgy kezdheti írni a doktoriját), de a vörös borban a tudósok valóban felfedezni véltek ellenanyagokat. Illetve talán a jód is segít, noha túladagolása sok probléma forrása lehet.


3, Ne szemetelj bolygón atomhulladékkal! Az űrben jobb dolga van és a légkör felső rétege nagyon jól levédi a sugárzásokat, főleg akkor, ha az ózonpajzs sértetlen.


4, A legtöbb faj az emberek címeres balfogásának gondolják a nukleáris kísérleteket. Bár minden előállításnál olcsóbb, de a melléktermékének elhelyezése horribilis pénzekbe kerül. És a GBI azért tiltotta be, mert túl vonzó elképzelés lett volna illegálisan átpasszolni más fajok bolygójára. Az ion energiák majdnem olyan olcsók, de teljesen tiszták, minden intelligens faj ma már ezt használja.
Közben...


19-es észreveszi, hogy pont a pult mellett lyukadt ki, ahol egyetlen fazon próbálja tartani a fedezékét a kinti támadással szemben. Könnyedén oldalba tudja támadni és innen pont hátulról lehet lőni a pirosakat.
Ha így tesz, csatlakozik hozzá Werk is egy felszedett mordállyal, és perceken belül, miközben a kiszabadított nő épp olvasgat hátul, ők befejezik a csatát és az egyik banda -szerencsére nem az, amelyik oldalán beszálltak a csetepatéba- megsemmisül.
Ám mihez kezdenek a megszerzett információval?
A földön egy Anderson nevű kapitány fekszik egyre kevésbé élve még mindig.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Csüt. Feb. 04, 2016 6:49 pm

Mikor megtudom, hogy egy orvos akadt a kezünkbe, felvillan bennem az esély, hogy most végre segíthet valaki meggyógyulnom, hiszen ebbe az egész kalamajkába a kékek és a pirosak között főleg emiatt kerültem, mert orvost kerestem.
Erre meg azonnal le is lomboz, hogy ő csak egy gyakornok, aki ráadásul még csak nem is a jobbik fajta, hanem csak a láblógatás miatt jött ide.
Aztán meg a nagy igyekezetében, hogy mégis hasznossá tegye magát, belemélyed az AstroNet-be és akkor baromságokat kezd összehordani, hogy komoly késztetést érzek, hogy visszasegítsem az előbbi állapotába és ezzel végre elhallgattassam az idegesítő és főleg semmitmondó csiripelését.
-          - Elég! Elég! – tapasztom be a száját inkább, mielőtt elvesztem maradék hajam és türelmem.
-          -  Ezek szerint az egyetlen esélyem, ha a cimborák, - intek a benzinkút belseje felé eltűnőkre, - kilőnek minden ellenséget és megkeresem  a shop-ban épségben maradt  összes borospalackot, aztán eszméletlenre iszom magam.
Teljesen elkeseredem, hiszen nyilvánvaló, hogy ezen a nyüves bolygón fogom feldobni a talpam, de akkor már miért ne fogadjam meg a hülye tanácsot és patkoljak el részegen?
A csajt félreállítom egy aránylag biztonságosnak vélt helyen, aztán a puskát magam előtt tartva, a halálra ítéltek elszántságával vonulok be, mindenre lőve, ami mozog, hogy mielőtt a piához jussak.
avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by F06MG19 on Csüt. Feb. 04, 2016 7:05 pm

A félvér különválva tőlünk kikíséri a dokit egy kis csacsogásra, ameddig Werk fedezésével beljebb hatolok a bárpult mögé, és lerobbantom az ott bujkáló vörös szalagos fejét. Innen pedig már minden gond nélkül le tudjuk szedni a maradékot is, ezzel minimalizálva a veszteségeket, egyetlen vöröset leszámítva, akinek csak a két kezét, és az egyik lábát szakítottam le a lövésekkel. Amikorra már csak az az egy illető maradt meg, végül megérkezett a félvér is durrogtatva mindenfelé, de egy precíziós mozdulattal megpróbálom jobb belátásra téríteni, egy a halántéktájékára mért ütéssel a puskatussal leadva.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Szomb. Feb. 06, 2016 10:48 am

/A túlélők/
A buli helyszínén egyre több hulla hevert a földön és most már kisebb részük csak azok, akik az eszméletlen jó bulin vesztették eszméletüket egy sugárzó szemétszállítmány hatására. Sokan lettek a hátulról jött lövéseknek hála azok, akik vérben úszva fekszenek a földön.
Ám eközben az orvostan hallgató hölgy Mathias-szal kideríti, hogy az élet elkerülhetetlen része az alkohol és a részegedés. Ezt néhány férfi pályatársa is megtaníthatta volna neki, ám a félvér talán életében először gyilkol azért, hogy ihasson.
Elhúzhatja a halálát, ám ha nem kerül ki innen, akkor itt fogja végezni. Vagy a veszélyes rakományt ha nem távolítja el a bolygóról. Werk minden esetre önfeledt ünneplésbe kezd és az egyik palackot meghúzva kurjant.
-Ideje lelépni egy kis fosztogatásra. Ki tart velem?
*A gépe sosem szenvedett attól, hogy ne legyen elég olyan őrült legénység, aki életét is kockáztatja azért, hogy kijusson innen és gazdagságra tegyen szert. Ám ezúttal a csempész hajójára is sokan fognak vélhetően jelentkezni, akik el akarnak távozni innen.
A jövő? A bolygó 300.000 fős lakossága valószínűleg igen gyorsan rájön, hogy hasonlón kell törnie a fejét és valószínűleg öldöklő verseny indul majd meg Andy lezuhant gépe és még a sugárzó roncsért is a mocsárban, hátha működőképessé tudják tenni. És idővel akár egy-egy darab birtoklása is mások fölé emelő hatalom lesz, hiszen magában fogja hordozni a reményt, hogy az az alkatrész volt talán a legfontosabb.

/Igazán behúzhattátok volna a roncsot a vízbe, azzal legalább a további áldozatok elől leárnyékoljátok a fűtőkazettákat./
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Csüt. Feb. 11, 2016 6:57 pm

Mivel hiába küzdöttem azért, hogy orvosi ellátást kapjak és mikor végre találtam egyet, miután ismét kockára tettem az életét olyanokért, akiket alig ismertem, kiderült, hogy az annyit ért a sugárfertőzéshez, mint majom az ABC-hez, bár még ezt sem lehet a mai világban elmondani, hiszen láttam már olyan majmot is, amelyik okosabb volt…….Tehát ezek után egyáltalán nem kell csodálkozni, hogy kissé elszállt az agyam és kissé morbid módját választottam a piához és a halálhoz jutáshoz.
Ebben azonban megakadályozott egy kemény ütés a fejemen, amitől egyrészt hanyatt vágódtam, másrészt pár pillanatra búcsút intettem az eszméletemnek.
Arra eszméltem, hogy valaki hangosan dobolva a fejemen felordít és azt kérdi ki tart vele.
-          - Fel is mosok ha kell, csak vigyél el egy normális orvoshoz. És adjon valaki egy-két üveg piát, vagy elpatkolok.
avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.