Open Space - Uprising Space (S2)
Te még nem vagy tagja az oldalnak, vagy csupán nem vagy bejelentkezve.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (8 fő) Kedd Aug. 18, 2015 3:37 pm-kor volt itt.
Barátoldalak
Barát oldalaink:
Neminra Világa


Mellék vállalkozásunk:
Top posting users this week

Top posting users this month

Poll

Társadalmi Mozgalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Szomb. Nov. 07, 2015 12:33 pm

-Mesélői reag-


/19-es egy lecsúszott alkoholistával-Pro karija/Épp egy nagyobb szállítmányt visztek a teherhajótokon a Terráriumra. Egészen pontosan csak a kapitány viszi. Meg egy stoppost, akit a megbízó a nyakába varrt. A hajó igen strapa bíró kerúzium meghajtású jármű.
Már egy jó ideje igyekszik a gondot orvosolni. Az első hányás megvolt, de fűti talán belül, hogy utólag majd egészségügyi kártérítés néven plusz pénzt számolhat fel, ha szerencséje van. Csak el kell érnie az állomást.
Miért is pont oda? Ez később ráér napvilágot látni a reagban, most sietnünk kell az írással. Minden perc számít, hiszen a kijelzőn villog a raktér ajtót vezető rendszer meghibásodása. Nem érzékelt rázkódást, mely a levegő szökését jelezné, egy másik jelenség gyanítható a dolog mögött. És gyors megoldás kell, mert a sugárzás így is az egészségkárosító szint alatt van kicsivel.
Az emberek szülőbolygójáról hozta és a fuvar valószínűleg nem ide lesz végleg. Tíz nukleáris fűtőkazettát bíztak rá, ha ért valamelyest a témához, akkor hamar gyaníthatja, hogy nem a lakhatatlan bolygó környezetét akarják javítani egy multinacionális cég részvényesei, hanem valaki a vezetőségből fegyver gyártáson töri a fejét.
A hányás és a rejtélyes hibaüzenet is jelzi a vezetőnek, hogy a tartály hűtése valamiért nem egyenletes. A mérőműszer körül még csak kritikushoz közeli, de valahol máshol már egészen biztosan kiolvadt az ólom betét és az égette szét a kapu rendszerét.
Választania kell, hogy kényszerleszállást hat végre a közeli renegát bolygón vagy mentőkabinnal menekülnek. Előbbi esetben sok minden függ tőle, ám utóbbi esetben csak a véletlen, hogy hová esik a kapszula. Ez utóbbit most gyorsan kisorsoljuk. Pro egy erotikus táncra szakosodott szórakozóhelyet rombol le félig, miközben tucatnyi vendég halálát okozta. Dühös torixan biztonságiak indulnak meg a fém koporsója felé, hogy végső nyughelyedre rakjanak.
Ugyan ezen kultúrintézmény éppen maradt felének mosdójában beszélget Werk a barátaival a becsapódás előtt.
-A vörösök már megint balhéznak.
-Mit csináltak azok a fattyak már megint?
-Luheopét elcsábították. A kurva ott hagyta Pélust és beszólt nekünk az új pasija tőlük, hogy mi csepürágók vagyunk és dugjuk meg az anyánkat! Ez már a héten a második lotyó, aki lelépett.
-Ki az új pasija? Fogjuk a fiúkat és adunk a pofájukra! Homokba írtuk a határokat és úgy tűnik, odébb sodorta a szél. Ideje már, hogy mi szarjuk a Passzát szelet!
*Ekkor történt a robaj és a kalóz is gyanakodva kirohan, hogy már megint mit talált ki ellenük a rivális banda. Egyre élesedik a helyzet, amibe bele csöppent.

19-esnek a rémálma valósult meg ebben a második esetben, Egy elhagyatott roncstelepre zuhan. És bár a tulaj rég bezárta és elmenekült a többi egykor itt élővel, mégsem kihalt a környék.
-Dik mán! Hát ín leszapom mágám. Egy ájándík.
*Koszos képű, fekete hajú emberek indulnak meg az új tárgy irányába, ha még az előtt kikászálódsz a sírodból, hogy oda érnek, akkor újból megszólal az előző hangadó.
-Egy mozgó szeléktív huládík. Kápjuk szít, tesók!
*Kezükben nyílpuskák és dárdák vannak. Ők az itteni társadalom legalja. Menekültként érkeztek, de semmi rangot nem sikerült ezidáig szerezni. Barkácsolt fegyvereik még védekezésben is hátrányban vannak az energia vagy az ismétlő fegyverekkel szemben. Ám másfél tucatot látsz belőlük és folyamatosan érkeznek a konténerek és egymásra hajigált kocsikból álló labirintusból.

/Pati/


Ki tudja, milyen kutatás vagy gyógyítás volt a terved, mikor elindultál? A mesélő még nem, és rövid ideig ez így is marad.
Bárhogyan is vezetett sorsod arra a pontra, hogy egyszerűbb pisztolyokkal és néhány hosszú csövű puskával felszerelt torixan vett körbe. Mindegyik energia fegyver, no meg van náluk tartalékban néhány szigony is.
-Gyere ide! -ragadja meg a karodat az egyik- Ha nem ugrálsz, akkor élve megúszod. Szépen velünk jössz és azt csinálod, amit mondunk neked!
*Igen határozott. Ha valamiért épp betegekkel foglalkoztál, akkor a várakozókat pár perccel előtte halomra ölték, néhány nőstényt a különböző fajból, akinek jobb volt az állapota, életben hagytak és veled együtt el akarják vinni. A beteget, akivel épp foglalkoztál pedig egyszerűen ott hagyják. Ha egyedül találtak rád, akkor csak téged.


/Mathias/

Épp iszogatsz egy torixanok dominálta bárban és várod, hogy egy góré megérkezzen, akivel megbeszélheted az új fuvar részleteit.

/Rád bízom, hogy Werk és társai bárjában vagy a rivális csoport klubjában. És minden más részletet. Még az ET-dben szereplő hajóddal karistolsz./

/Anderson/

*Szabadon választható. Helyezd el magad a szunnyadó bolygón!*


/Bocsi a késésért! Talán nem lyukad ki a tartály, ha előbb írok. Sad /
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Szomb. Nov. 07, 2015 5:45 pm

Már olyan régóta dúl a háború, hogy az ember egy idő után azt hiszi, nincs is nélküle élet. Persze vannak nyugalmasabb pillanatok, mikor a béke illúziója felbukkan és vannak helyek, ahol az ember néha el is felejti, hogy mi a valós helyzet, de itt ahol ülök nem ez van.
De hát nekem meg meg kell élnem valamiből és a harcok csak a kezemre játszanak. Ilyenkor mindig megnő a kereslet az illegális cuccok iránt, na meg a blokádok is megélénkítik a csempészetet.
Most is fuvarban járok, szerencsére úgy néz ki, hogy visszafelé sem kell üres raktérrel mennem, ha sikerül beszélnek valami torixan tótumfaktummal.
A hajómat már kipakolták, jóféle italokat és fegyveralkatrészeket hoztam, amikért már a fizetségem is a zsebemben csilingel.
A kikötőben jött el hozzám egy kéttagú „követség” és barátságosan ebbe a bárba invitáltak, hogy lenne a főnöküknek egy jó ki zsíros üzlete. Nem úgy néztem, hogy elfogadnának olyan választ, hogy „nem”. Bár nem is állt szándékomban visszautasítani egy jó ajánlatot, de nekem is vannak azért határaim, amit nem lépek át, igaz elég tágan értelmezem ezeket a határokat, attól függően, hogy mennyire sokat kanálnak annak bővítéséért.
A fickó késésben volt, de nem izgattam magam, hiszen neki sürgős, nem nekem, különben nem keresett volna meg.
Lassan iszogatom azt a narancsszínben ragyogó valamit, amit itt „valami erőset” címszóval kaptam, a nevét meg sem kíséreltem megjegyezni, bár az íze elég érdekes volt, talán némi akkumulátorsav lehetett az alap.
Aztán megláttam, hogy megjelenik a két látogatóm az ajtóban és közöttük egy másik torixan, aki láthatóan felém igyekezett.
- Ebből még egyet szivi! - intettem a mellettem elsuhanó nőimitátorszerű robot felszolgálónak és csendben figyeltem a közeledőt, miközben másik kezem az asztal alatt megmarkolta a fegyverem markolatát.
avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Anderson on Szomb. Nov. 07, 2015 7:00 pm

Egy észbontóan csinos nő ölelte át a nyakamat hátulról miközben egy hatalmas kancsó sört próbáltam egyszerre legurítani. Mindenféle probléma nélkül sikerült a művelet utána pedig egy hatalmasat böffentettem. A hátam mögül egy vidám kacarászást halottam majd egy angyal leszidott az illetlenségem miatt ám halottam, hogy mosolygott..
- Szégyelld magadat te disznó.
- Ne haragudj, drágaságom ám van, aminek nem lehet gátat szabni.
A sörös korsót letéve fordultam egyet és így végre egymás szemébe tudtunk nézni. Azaz nem egészen ugyanis a csodálatos szőke haja majdnem teljesen eltakarta a meseszép tengerkék szemét. Egy mozdulattal hátrasimította és így végre teljes pompájában láthattam a szemeit. Ajkaival úgy mosolygott akár egy angyal és az ember nem is gondolná róla, hogy képes lenne bosszankodni. Kezeimmel átöleltem és jó szorosan magamhoz öleltem. Szavakba nem is lehet kifejezni milyen boldog is voltam abban a pillanatban. Úgy éreztem minden tökéletes körülöttem és bárcsak soha ne érne véget az a pillanat. Ám sajnálatomra ismételten kinyitotta a száját és mennyei csivitelés helyett sziréna szó hagyta el ajkait. Nem értettem mi a fene történhetett ám ő ismételten azon a furcsa hangon szólalt meg.
- Béppp, béppp béép!
Mikor kinyitottam a szememet először nem is tudtam, hogy merre lehetek. Gyors észjárásomnak köszönthetően pillanatok alatt felismertem a hajóm pilótafülkéjét. Éppen úton voltam és miközben fénysebességgel száguldoztam elszunnyadtam a pilótafülkében. Ezen nem volt mit csodálkozni ugyanis majdnem egy egész napja nem aludtam egy szemhunyásnyit. Más hajókon több ember is szolgát így a kormányosnak nem kell egyfolytában szolgálatban lennie. A nádi héján viszont én töltöttem be a kapitányi, a szerelői és a konyhás néni szerepét. Amint kinéztem azt vettem észre, hogy a csillagok egy helyben állnak ahelyett, hogy hosszú csóva módjára kergették volna egymást. Ez és a fülsértő hang csak egyetlen dolgot jelenthetett méghozzá, hogy leállt a hajtómű.
- Na, nézzük, csak hol is vagyunk. Ha a nap ott van ez a bolygó pedig itt, akkor ez azt jelenti, hogy én nem ott lyukadtam ki ahol kellett volna. Nézzük, csak hol is vagyunk pontosan.
A computernek néhány perc alatt sikerült beazonosítani a mellettünk lévő bolygó nem más, mint a Fredezon bolygó. Úgy tűnt nemcsak a hajtóműre fért rá egy alapos generál, hanem még a célzó számítógépre is. Az idegesítő riasztó jelzést egy még idegesítőbb váltotta fel.
- Bípp bííp bííp.
Ez nem jelentett mást, mint, hogy a hajó nagy sebességgel meredeken ereszkedni kezdett. Úgy tűnt túl közel léptem ki a hypertérből és a bolygógravitációja elkezdett magához húzni engem.
- Na, azt már nem!
Mondtam és ráadtam a hajtóművekre a tartalék energiát ám valami oknál fogva nem akart engedelmeskedni. Nem tehettem mást, mint kényszerleszállást végezni egy olyan helyen ahol még normál módon sem landoltam volna szívesen. Néhány percnyi küszködés után sikerült szinte hoznom az öreglányt és végre bekapcsoltam a fékező hajtóműveket. Landoláskor egy kicsit puffantam azonban nem történt semmi, amit egy feszítővas és egy kalapács ne tudna helyre hozni. Miután mindent leállítottam elindultam hátra, hogy megnézhessem mi történhetett. Mivel mindegy egyes Váltóra szükségem volt ezért a rakteret rogyásig megpakoltam az áruval, vagyis az univerzum egyik legbüdösebb sajtjával. Amíg a tartódobozában volt nem lehetett érezni a szagát azonban pár kieshetett és mindent átitatott azzal a rothadó szagával. Nem kellett attól tartanom, hogy valaki meglovasítja ugyanis ezt a bűzt egyetlen élő lény sem viselhette volna el. Ki kellett mennem, hogy találhassak egy pár hatómű alkatrészt. Sajnálatos módon túlhajtottam a kicsikét ezért várható volt, hogy rakoncátlankodik. Nem csak az embereknek, a gépeknek is kell néha egy kis pihenés. A biztonság kedvéért bezártam a BC-X3-ast ám előtte elintéztem, hogy egyetlen pontjába se juthasson energia.
avatar
Anderson
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 220
Join date : 2015. Oct. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Proteus on Vas. Nov. 08, 2015 1:01 am

Rég voltam józan, és sosem szerettem ha egy nap legalább négy liter zúzót nélkül fejeződik be. Ez a nap is így kezdődött, hat zúzó, kilenc májkavaró no meg egy jó doboz valódi német sör. Mire kilencet mutatott az óra, én már mindenből kettőt láttam. Jahh.. Amúgy Edisonnak hívnak. Forest Edisonnak. Egy vacak öreg szállítóhajót tulajdonlok, ami már a végét járja. Tegnap két borítólemez szakadt le, mikor nekivezettem a madarat egy kisebb aszteroidának. A pajzsmodulok kihagynak, no meg néha szimplán kikapcsolnak a hajtóművek. De ezenkívül minden stimmel az én kis madaramon. Vagyis, csak stimmelt. Egy flancos kis fizetésért cserébe, egy érdekes szállítmányt kaptam. Kaptam mellé pár ólomládát. Uránból lehet az biztos, de nem túl szerencsés ilyenekkel futkosni. Bármennyire is szeretném a napomat vedeléssel tölteni, nem lehet. Egy egyszerű robotot varrtak a nyakamba. Igazából kedvelem, mert há' fura. De ivócimborának semmiképp sem jó. Egy ideig minden rendben volt. A szokásos hányás ideje eljövetele közben, furcsa hangok hallatszottak be a mosdóajtón. A kerútium tartálynál valami gebanc van, de rohadtul nem értek hozzá. Jó pilóta voltam fiatalkoromban, de már elég öreg vagyok, és épp hogy be tudom tenni a madárkát két hajó közé. Miután minden elpusztulni látszott, és már szinte darabokban lógott a hajó, kényszerleszállást indítottam a közeli bolygóra. Közben még meghúzom az egyik agyzsibbasztót, majd a szerencsére bízom az életem, meg a robot életét is.
avatar
Proteus
Vezető
Vezető

Hozzászólások száma : 1048
Join date : 2015. Aug. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése http://opnspacehu.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Pati on Hétf. Nov. 09, 2015 5:01 pm

Jelen:
~Még hogy nem fogom megbánni, ha idejövök dolgozni. Itt nem fognak végzettséget igazoló okmányokat kérni, és orvosi fizetést kapok na meg bő jutalékot is. De azt egy szóval sem említette az a rohadt gép, hogy elrabolnak. Azt sem tudom, hogy hová visznek. Ezért utálom a gépeket rezzenéstelen arccal tudnak hazudni.~

Múlt:
-Biztos, hogy dupla bért kapok ?
-Azt biztosra veheti, de ha tovább húzza az időt akkor másik orvos után nézek. Nemsokára indul a hajó és vagy önnel vagy ön nélkül de felszáll.

Jelen:
~Tudtam, úgy tudtam, hogy nem bízhatok a gépekben. A franc vinné el ezt a pénztelenséget!~

Múlt:
-Itt fog dolgozni. Ez a szoba a rendelő. Nem valami jól felszerelt ez igaz, de sok a beteg és jól fizetnek.
-Mikor kell kezdenem?
-Máris! Mint látta tele a váró. Tudták, hogy új orvos érkezik ma.
-Várjon! Hogy érti, hogy új és mi lett a régivel? Hé ne menjen el! Válaszoljon.
-Ne, ne ne. Kérem még ne jöjjön be.
~Legalább azt megvárnák, hogy behívjam az elsőt.~


Fél órával később:
-Hé nem tud várni! Nem látta, hogy beteggel vagyok ? Izé látják ...
A fegyverekre igazán semmi szükség fiúk, mindenki sorra kerül.

"-Gyere ide!" -ragadja meg a karomat az egyik.- "Szépen velünk jössz és azt csinálod, amit mondunk neked!"
-Hé ez fáj! Hová visznek ?

A váróban fogadott vérfürdő nem sok jót sejtettet számomra. Viszont kicsit megnyugtató volt, hogy nem csak engem cibáltak magukkal így nem vagyok egyedül. Felesleges lett volna ellenkeznem. Egy troxian is erősebb mint én, nem hogy ennyi. Kettő még csak fegyverem sincs. Így hát hagytam, hogy vezessenek.

~Kicsit foghatnál gyengédebben is te büdös dög, a végén még véraláfutásos lesz a karom.~
avatar
Pati
Szint - 1
Szint - 1

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2015. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Hétf. Nov. 09, 2015 11:15 pm


/Társadalmi Mozgalom/


A doktornőt két másik nővel egyetemben betuszkolták egy lánctalpas járműben és elviharzottak a torixanok. Egy órás utazás után álltak meg egy egykori benzinkút mellett. A boltban fények villóztak és zene szólt. De mintha nem is törődtek volna, hogy esetleg szórakozni vágyók vannak ott vagy mulatság, rezdületlen arckifejezéssel szálltak ki és kinyitották nektek is az ajtót, jelezvén, hogy végállomás.
Az egykori üzlet rész előtt elhaladva a széles üvegfalon át láthatjátok, hogy bent egy bárt rendeztek be és igen sokan iszogatnak. És feltűnően sokan viselnek pirosat magukon. Hátra kísérnek az egykori raktárhoz, ami most üresen áll. Csak két piros fejkendős, energiacellás karabélyokkal felszerelt torixan áll az ajtóban őrt. Belül néhány elektromos felszerelés, melyből leginkább a kamera ismerhető fel, a többi hangmérnökök felszereléséhez hasonlít leginkább.
Két másik alak köszönt titeket és mutatja a titeket ide kísérőknek, hogy egymástól nagyobb távolságra hova kell leülnötök a földre.
-Na jó, figyuzzatok nekem, mert nem ugatok kétszer feleslegesen! Kaptok egy óriási lehetőséget, hogy leléceljetek innen nagyon hamar. A második verziónak nem fogtok örülni. Ne szarakodjatok velem! Mindenki kap egy lehetőséget a fellépésre. Belenyögi az objektívbe, hogy ki és miért perkálna szerinte száz rugót a nyomorult életetekért. Mi összedolgozzuk az anyagot és berakjuk utólag, hogy melyik számlára kérjük a lóvét.
Azt ajánlom, hogy szépen sírjatok és csapják az asztalra a zsetont a jótevőitek, mert nem ígérem, hogy megölünk titeket, ha nem lesz meg a váltságdíj. Ledolgozzátok, szivik. És elég jó a fantáziánk, hogy hogyan szerezzünk olyan munkát, amiért ennyit fizetnek majd nektek.

*Az első nő egy hörcsög fogas, aki a világon mindent megígért, hogy teljesíti, ha valaki kifizeti a szabadulását, mert senkije nincs, aki ennyit elő tudna teremteni. Míg a második egy koktélruhás hölgy, aki szívbe markolóan kérte, hogy valaki könyörüljön meg rajta. De nem volt olyan naiv, mint amilyennek látszott. Hosszan elsorolta, hogy mennyire szereti őt a bátyja, aki az egyik űrkikötő vámvizsgálatánál dolgozik. Az apja is csodás szülő, aki egy bánya műszakvezetője. És hosszan sorolta az idilli családját.
Végül Patinak is valamit mondania kell.

/folyt köv/

A kapitány a fejvadász utasával úgy döntenek, hogy nem hagyatkoznak a mentőkapszulákra, hanem egy darabban próbálják letenni a gépet. Bár az utóbbi véleményét nem kérték ki erről, ám jó lesz az alapon mégis csak lezuhantak.
Menet közben egyre több műszer mondja fel a szolgálatot így nem tudták elkerülni az ütközést egy másik teherszállítóval, amiben épp Anderson próbált úrrá lenni a lekapcsolt hajtóművön. Az ő gépe még jobban bírta, így egyszerűen lepattant róla az uránt szállító és szélsebesen landolt egy mocsár mellett.
A vezetője az eddigi hányásokat még az alkoholnak tulajdonította be, de az utolsóknak szokatlan ízük van. Kábult állapotában is tompán átszüremlik, hogy valami nagyon nincs rendben és a fejfájása sem a másnaposságtól van még. De ezzel nem kell feltétlenül foglalkoznia. Épp elég émelyítő volt a megérkezésük.
Ahogy kiszállnak ketten a gépből, látják, hogy a meglökött társuk izzó burkolattal szeli át a légkört, forogva a levegőben. Máshová fog becsapódni, mint ők, bár nem beláthatatlan távolságra. Ám az egy jó két órás út arra felé, egy jól kivilágított üzemanyagtöltő egység mellett. Ide nem látszik csak különlegesen érzékeny lencsével, hogy zöld-barnára festett járgányok és néhány egyéb jármű parkol körülötte és zajlik az élet.
A másik irányba egy város körvonalai látszódnak a lemenő Nap fényében.

/a rom város/

Mathias egy bárban ücsörög a megrendelőre várva. Több fél-fajtársa van ide bent, de minden más létformából is akad azért szinte. Kimondottan rossz arcú srácok. A szórakozást a színpadon vetkőző lányok és pincérnők által felszolgált italok nyújtják. Nem a közös nyelven, hanem a torixanokén szól a rap a hangszóróból és csak néha fordul elő, hogy az erőszakos faj egy-egy egyede felpattan a székéből, hogy üzlet- vagy vitapartnerét verje laposra. Ám a biztonságiak ügyelnek arra, hogy ha egyértelműen megvan a győztes, akkor szétválasszák erővel és néhány bónusz könyökléssel mind a kettőt. Mi tagadás, nekik is le kell vezetni a feszültségüket!
Érkezik a ma esti beszélgetőtársa és szerencsére legalább olyan nyugodtnak bizonyul az elején, mint a csempész. Ezer váltót ígér egy teli rakományért, ha azt a Krónusz Űrállomásra biztonsági ellenőrzés nélkül juttatja el. Ám még nem értek végére, mikor újabb kék kendős, B.K. feliratos torixanok vonul oda hozzájuk már cseppet sem olyan nyugodtan.
-Kimegyünk járőrözni. Ki ez? Új gyere?
-Jó srác. Azt mondja egy fuvart visz a Tetkósokhoz egy rugóért. Most érkezett.
*Hátba üt barátságosan és mosolyogva mondja a szemedbe.
-Gyere te is! Ez jó beavatás próbájának. Ha velünk nyomulsz, akkor sokkal jobb melókat is kapsz utána.
*Döntenie kell. Úgy tűnik, hogy be akarják szervezni a helyi bandába tagnak. És a hűségét és keménységét kell bizonyítania. Ha elfogadja az eredeti ajánlatot, akkor igen csak meg lesznek vele elégedve. A megbízója siet, így ha visszautasítja és inkább elhagyná a bolygót, akkor valószínűleg még erős érveket bevetve zárnák le a vitát, hogy érezd, nekik volt igazuk. Ám ha velük tartasz...
A csapat beszáll az egyik légpárnásba. A félvérrel együtt is csak öten vannak a hatszemélyes terepsiklóban. Gyorsan siklanak a felszín felett egy méterrel és amikor egy majdnem elhagyatott pihenőhelyen meglátnak néhány fajtárs nőstényt felkiállt az egyikük.
-Ott van Luhelopé meg az új fiúja. Gyerünk, gázolj át rajtuk!
*Közeledve kiszúrjátok, hogy jól mondta az elsőként szóló, valóban az egyik hím ott őrködik és az ijedten szaladókon egyszerűen áthajtanak. Mivel a légpárnás nem tett sem az éjszakai pillangókban sem a futtatójukban komolyabb kárt, csupán a ruhájukat megtépte a légoszlop, néhol elszakadt azért, visszafordultak.
Nem messze pattantak ki és hamar körbe vették a srácot.
-Mi a faszt csináltok? Ez itt a mi placcunk.
-Már nem, haver! Azt hiszed, hogy elnézzük, ahogy a lotyóinkat elszipkázzátok?
*A visszabeszélés közben az egyik kék kendős meglökte erősen a szépfiút, ám az nem esett el és rögtön neki rontott volna támadójának. Ám a többiek lefogták és egymást szidva laposra verték. Eközben a konfliktust kiváltó nő távolról anyázta az érkezőket, hogy ő szereti az új pasiját és semmi közük a történtekhez.
-Hogy folytál volna le apád combján, te félresikerült! Mi a szart képzelsz? -üvöltözött a megvert vörös nyakkendős- Azt hiszed, hogy ezt nem toroljuk meg?
-Az engem nem érdekel, hülye gyerek! Azt hiszed, hogy nem állnak ki a kuzinok mögöttem, ha csináltok valamit? Mi egy társadalmi mozgalom vagyunk, nem úgy mint ti. Nem a pénzt tarháljuk, hanem azt akarjuk, hogy a kölykök már ne olyan csóróként kezdjék, mint mi voltunk kénytelenek.

*Hamarosan újra földre lökik, de ezúttal nem verik. Csupán Mathias kezébe nyomnak egy szigonyt.
-Döfd át a rohadék egyik gyomrát! Mutasd meg, hogy velünk vagy!

/ismét a töltőállomásnál/

Andy és hajója helyzetét súlyosbítja, hogy egy másik alig irányíthatóvá vált gép neki ment és nem csak forogni kezdett el ettől, de gyorsította a gravitáció munkáját. Bár a mesterséges gravitációkiegyenlítőnek köszönhetően nem érzékeli a körbe pörgést, ám ideje lesz valahol rögzítenie magát, különben nem éli túl, hogy a földet érés után még kétszer visszapattan és átfordul a gép.
Alig pár száz méterre zajlik az élet és italozik a jó nép. Akár ő maga is csatlakozhat hozzájuk, bőven futja a nála lévő pénzből, még ha nincs is eleresztve nagyon. Két óra múlva az itt várakozókhoz hasonló lánctalpason három nőt hoznak, köztük az egyik orvosi ruhában van. És hátra viszik. Ám ezzel neki nem kell törődni, bajból van elég!
De ki tudja! Ha a részeg kapitány és 19-es barátja erre vették az irányt, akkor lehet velük is összetalálkozik. Ellenkező esetben ez kizárt.

Újabb egy óra múlva -ha addig nem szabadítják ki- a sötétből elővezetik az ember nőt (Pati) egy súlyosan bántalmazott torixanhoz, aki az őt ide hozó jármű mellett a földön fekszik. Ha Mathias átszúrta a gyomrát, akkor nem csak fájdalmai vannak, de még egy ilyen lényt is megvisel a belül szivárgó gyomornedv.
-Maga gyógyító vagy mi. Hozza helyre, különben elkezdjük kibelezni. Még nem fizettek magáért.
*Piros sála eltakarja az arcát.

/Nem sietünk. Csütörtökig van bőven idő. És szabadon garázdálkodhattok az események között. Akinek jó úgy, írhat több hszt is és reagálhat menet közben is a többiek írására./
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Anderson on Kedd Nov. 10, 2015 12:40 pm

Valahonnan éreztem, hogy nem lesz egy sima leszállás ezért rögtön bekötöttem magamat. Csak később jöttem rá, hogy azok a nyavalyás fékező hajtóművek miért nem tették a dolgukat. Úgy tűnik landolás közben még mindig azon a gyönyörű nőn járt az eszem ugyanis észre sem vettem, hogy nekimentem valaminek. Ebből pusztán csak annyit észleletem, hogy még nagyobb sebességgel száguldottam a bolygó felé. Természetesen nem adtam olyan könnyen a bőrömet és a madárka is ismert egynéhány trükköt. Miután becsapódtam, mert ezt landolásnak nem lehetett nevezni többször visszapattant a levegőbe. Soha nem gondoltam, hogy a hajóm ennyire rugalmas és tartós. Más már darabokra szakadt volna az enyém pedig éppen csak megsérült. Mikor megálltunk a pörgéssel kicsatoltam magamat és elindultam megnézni mekkora a kár. először a kiömlött sajtra lettem figyelmes ám ez még elhanyagolható veszteség volt. Mikor kiléptem akkor szembesültem csak igazán mi is történt. Igyekeztem kívülről jó alaposan szemügyre venni a hajómat, de nem kellett hozzá sasszeműnek lenni, hogy kiderítsem mi történt. Találtam egy horpadást az oldalán, ami egészen biztos nem volt ott korábban. Bizonyára akkor keletkezhetett mikor nekimentem annak a másik hajónak vagy minek. A zajos landolás sem esett jól neki. Kissé csodálkoztam is rajtam miért nem szakadt több darabra. Azelőtt volt már részem egy-két zűrös kalandban azonban ehhez hasonlóban még soha. Megboldogult apám bizonyárat forgott a sírjában. Amennyire meg tudtam állapítani itt többet kellet kicserélni pár kisebb alkatrésznél. a fékező hajtóművek megérettek egy komolyabb generálra és a hajóburkolat is itt-ott javításra szorultak. Pont mikor azt hittem ezzel a fuvarral végre sikerül némileg egyenesbe jönnöm csak még több baj zúdult a nyakamba. Azonban sopánkodással nem érhettem semmit ezért visszamentem a hajóhoz és szokás szerint áramtalanítottam az egészet nehogy valaki megpróbáljon vele kereket oldani. Bár valószínűbb, hogy nem tudna vele felszállni én viszont biztosra mentem. Vettem magamhoz egy kis kézpénzt majd bezártam a hajót és elindultam, hogy szétnézzek a környéken. Furcsa módon senkit sem érdekelt a lezuhant gép ám nem foglalkoztam vele sokáig. nem mesze tőlem egy sokadalomra találtam rá kiknek tagjai éppen vígan mulatoztak. Mikor közéjük léptem senki sem kezdett el faggatolozni sem kötekedni. Kértem magam egy italt és a mellettem szobrozó jómadárnak is hátha sikerül kiszednem belőle valamit.
- Mondja, csak nem tudja, lehet itt valahol alkatrészeket szerezni?
- Már hogy a fenébe ne. Akár egy komplett hajót is szerezhetsz. Csak az a lényeg, hogy észreveszi-e a gazdája és, hogy mekkora a fegyvere.
Tántorgó mozgásából arra következtettem, hogy már jó ideje iszogathatott így nem tudtam meg semmi érdemlegeset. Néhány óra múlva egy különös jármű jelent meg rajta három nővel. Az egyikük rendkívül szemrevalónak tűnt, akit nem zavartam volna ki a kabinomból. Úgy véltem bizonyára foglyok lehetnek, akiket jó pénzért akarnak eladni. egy jó érzésű férfi fölpattant volna az asztal mellől és vagy megvásárolta volna a hölgyet vagy pediglen kiszabadította volna. Nekem viszont szükségem volt minden pénzemre, hogy megjavíttassam a hajómat és nem akartam egyelőre ősze akasztani a bajszomat a helyiekkel. Viszont az után a gyönyörű álom után nem tudtam levenni róla a szememet. Úgy döntöttem egyelőre csak távolról figyelem és végül majd csak történik valami.
avatar
Anderson
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 220
Join date : 2015. Oct. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Kedd Nov. 10, 2015 3:08 pm

Nem nagyon érdekelnek a helyi torzsalkodások és az sem lep meg, hogy egy torixan bárban, néha magasra csapnak az indulatok. Emberi oldalam szerencsére fékezi az agresszívebb hajlamaimat, így ha kell csak reflexszerűen félre hajolok egy-egy repülő üveg elől, vagy arrább húzódom, ha valakit beledöngölnek mellettem a bárpultba. Azonban vészesen soha nem fajul el a helyzet, mert a biztonságiak mindig idejében közbe lépnek, mielőtt még komoly kár keletkezne a berendezésben, vagy valaki halálosan meg sebesülne.
Azért jól elszórakozom a nézelődéssel és a lányokból sem semmi a felhozatal, pedig nem vagyunk a legjobb helyen.
Úgy néz ki, hogy nem is vártam hiába, hiszen megérkezik az üzleti partnerem és egy eléggé vonzó ajánlatot tesz, ami még nem is tűnik olyan nagyon problémásnak, máskor is csináltam már ilyet, meg van a módja, hogyan kell a szállítmány bejuttatni az állomásra, hogy ne akadjon fel az ellenőrzésen.
Mielőtt azonban ezt lefixálhatnánk megjelenik még pár kék jelzésű fajtársa és eléggé izgatottnak tűnnek.
~ A kék szín valami megkülönböztető jelzés lehet, ha jól veszem le. ~
Eléggé meglep, mind a hátba veregetés, amitől kisebb köhögő rohamot kapok, mind a felajánlás, hogy valamiféle járőrözésre menjek velük.
Mivel mindenki ránk bámul, várva az azonnali választ és eléggé határozott arcokat látok, nem hiszem, hogy jó néven vennék, ha most visszautasítanám őket.
~ Miért ne? Teszek velük egy kört, azt pattanok lefelé, elvileg sürgős nekik a fuvar. ~ győzködöm magam, bár elkötelezni magam, egyáltalán nem áll szándékomban.
- De aztán jó fuvarok legyenek! – biccentek végül és velük tartok a légpárnáshoz, ami azonnal el is indul.
Rá kell azonban jönnöm, hogy ezek a fiúk nem viccelnek. Hamarosan már egy kiesebb helyen arcoskodnak egy szerencsétlen fajtársukkal, mert az épp rosszkor volt rossz helyen, legalábbis én először ezt gondoltam.
Később már rá kellett jönnöm, hogy itt ennél többről van szó, valamiféle banda rivalizálás lehet a háttérben, amibe szerencsésen belerángattak.
~ Hát ez marha jó! Ha meglátnak ezekkel és azt hiszik velük vagyok, majd nézhetek a hátam mögé állandóan, ha erre járok! ~
És nem úszom meg! A srácról, akit kiszúrtak maguknak, nem szállnak le és nem is nagyon hagynak neki lehetőséget, hogy tisztességesen álljon ki ellenül. Egész egyszerűen lefogják és addig verik míg mozog. Persze indoknak jó az, hogy az ő nőjükre hajt, de ezt eléggé kétségessé teszi a lány ordibálás, aki a fiúját félti.
Mivel a megvert torixan vörös kendőben díszeleg, már nekem sem kell a szomszédba menni, hogy tudjam ő az ellenséges táborba tartozik, mármint a kékek ellenségeiébe, nem az enyémbe, csak, hogy ezt már elég nehéz lesz bizonyítanom, mikor egy csomóan láttak velük.
A kék vezért nagymonológjára, hogy miért is teszik, amit tesznek, csak magamban elhúzom a számat.
~ Társadalmi mozgalom! Mindjárt berosálok! ~
Azonban még csak most jön az igazi probléma! A kezembe nyomnak egy szigonyt és határozott utasítást kapok, mit is kéne tennem, hogy bizonyítsam velük vagyok.
Szorult helyzet, azt meg kell hagyni!
- Én csempész vagyok fiúk, nem harcos! Tudjátok….hozok-viszek, hogy ne szenvedjetek hiányt semmiben. Jó üzleti partnerek vagytok meg minden, de …….nekem fenn kell tartanom az üzletet, különben felkopik az állam. Kapott a srác már különben is eleget, biztos tanult a dologból. – adom vissza a lándzsát, amivel eszem ágában sincs ledöfni senkit. – Jó volt veletek lógni, de nekem el kéne szállítanom azt az árut……..- próbálok megszabadulni tőlük, amíg tehetem.

avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by F06MG19 on Csüt. Nov. 12, 2015 7:37 pm

Felbéreltek, hogy kísérjek egy értékesebb szállítmányt. Bár nekem a pilóta annyira nem szimpatikus , hogy rá bíztam volna, nem az én dolgom ezt eldönteni. Egy daarabig egészen nyugodtan telt az út, végül viszont a rakomány sérült borításának hála a hajó irányíthatatlanná vállt, és kényszerleszállást kíséreltünk meg. Személy szerint én a mentőkapszulát vállasztottam volna, de nem akart sehogy sem működni, így kénytelen voltam csendben végignézni ahogy belecsapódunk ehy másik hajóba majd lezuhanunk. A földetérés után meg sem vártam, hogy a pilóta össze kaparja magát, egyszerűen elhagytam a hajót. Még láttam ahogy a másik tűzgolyóként lángolva halad tovább, ennek ellenére én a másik irányba indulok el. Fegyvert fogva a pilótára ha követne.
- Mivel túléltem, most az egyszer túléled.
Vágom még hozzá ezeket a szavakat próbálva arra ösztönözni, hogy a másik irányt válassza ne azt amerre én megyek. A bolygón már jártam, így nagyjából be tudom tajolni merre kéne mennem, hátha megint itt találom egy régi torixan ismerősömet aki segíthet tovább jutni erről a bolygóról.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Pént. Nov. 13, 2015 12:21 am/Társadalmi Mozgalom/


Pati nincs túl jó helyzetben. Bár az egyik vendégnek feltűnt elrablása -vagyis elrabolt státusza-, mégsem érez elég késztetést, hogy kiszabadítsa. Bár távolról szemlélődik csinos formájában, amíg be nem viszik a raktárba a két másik sorstársával.
Ez alatt más csinos nők még kevésbé szerencsések. Néhány örömlányon egyszerűen áthajtanak a torixanok, még ha fajtársukról van is szó. Majd a velük lévő férfit jól megverve végül Mathias kezébe nyomnak egy szigonyt, hogy egy fájdalmas döféssel tegye a vörös kendősnek emlékezetessé, hogy soha ne szálljon szembe velük.
-Azt hiszed, ez egy cserkész egylet? -mondja a kék kendős és nagyot lökve felborítja a csempészt. Nem is kell több nekik, azonnal neki esnek. És csak azért nem kap többet, mert az első áldozatukon már levezették a vágyaikat.
-Hát akkor csináld azt, amit értesz, ****! Elviszed a cuccot és ezért a húzásodért ingyen vállalod. Elmegy két srác veled, ha baszakodsz velünk, akkor a seggedbe nyomják fel ezt és a szádon jön ki!
*Ezzel beszállnak, ott hagynak téged. Nem a bázisukra mennek, hanem a hajódhoz, amit a biztonság kedvéért a szórakozóhelyükhöz még közelebb parkolnak le. Persze ehhez verés közben elvették a beléptetőt.
A Doktornőre visszatérve rajta múlik, hogy meggyógyítja-e az összevert torixant. Ha megtagadja, akkor méretes pofont kap a bandatagtól és rövid vita után visszakísérik. Nagy szerencséjére az őre nem érez késztetést, hogy neki legyen igaza a szorult nővel folytatott beszélgetés során. Nem béketűrése miatt, sokkal inkább spannolja magát a visszavágás örömeire.
Ám ha kezelésbe veszi, akkor hagyják kicsit kint lenni a levegőn és bár ezen az oldalon nincs senki az őt ide kísérőn kívül, aki szemmel tartaná -mármint a banda katonái közül-, mégsem erősítik meg a védelmét. Még az az egy is rágyújt egy bagóra és oda nyújtja a dobozt a fogolynak.
-Kérsz egyet? Tudod, rendes volt tőled, hogy összefoltoztad a gyereket.
*Ekkor ha Edison megfogadja 19-es tanácsát, aki mellesleg hamarosan megérkezik a számára ismerős bárba, akkor az árnyékban egy részeg botorkálására lehetnek figyelmesek. És az ember lánynak rossz felismerés foganhat meg az agyában, mikor neon fényben világít a hányás...
Ha a játékosok nem szedik össze magukat hamar, akkor sokkal halálosabb veszéllyel néznek majd szembe, mint a bandaháború.
Ha a részeg kapitány inkább a hajójánál marad, akkor persze ez nem következik be. Mármint nem látják meg a töltőállomásnál.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Anderson on Pént. Nov. 13, 2015 7:39 pm

Iszogatva azon gondoltam vajon mit is kéne tennem. A nő nagyon szépnek tűnt azonban ez egy elég gyenge érv az akciózásra. Még találnom kellett valakit, aki hajlandó lenne megjavítani a nádi hájét. Ráadásul az sem lett volna jó, ha egy kisebbfajta hadsereget magamra uszítottam volna. Ezért inkább csak fogtam a poharamat és csöndben-magányomban kortyolgattam miközben csak azon a nőn járt az eszem. Kedvem éppen lett volna eljátszani a fényes páncélú lovagot ám eléggé tartottam a következményektől.
- Mondja csak kik voltak ezek, akik ezt a pár nőszemélyt szállították?
avatar
Anderson
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 220
Join date : 2015. Oct. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Hétf. Nov. 16, 2015 11:07 am

Mikor a sikítozó torixan szajhák közé hajtanak a kék kendős legények, már akkor nagyon nem tetszik ez az egész, hiszen én nem azért vagyok itt, hogy felvételt nyerjek a bandába, hanem, hogy teljesítsek egy egyszerűnek induló üzleti tranzakciót. Erre meg egyenesen a kis perlekedésük közepébe rángatnak bele. Az ilyen üzleteknél mindig igyekszem semleges harmadik félként viselkedni, mert egyáltalán nem hiányzik nekem, hogy egyik vagy másik csoporthoz tartoznak könyveljenek el.
Én szabad csempész vagyok, aki ott vállal munkát, ahol a legtöbbet fizetik, faji, és mindenféle szarság figyelembe vétele nélkül, különben szögre akaszthatnám az indító kódomat.
Most azonban igen csak szorul helyzetben találtam magam, ahogy azt a szerencsétlen srácot agyba főbe verték, aztán meg az én kezembe nyomták a lándzsát, hogy szúrjam keresztül.
Még mindig próbáltam elég diplomatikusan kibújni ez alól, de a felajzott tekintetekbe névbe, már akkor tudtam, hogy baj lesz, mikor még be sem fejeztem.
- Nem…… - de már repültem is vagy egy métert, ahogy a nagydarab torixan nagy lendülettel fellökött, aztán már nem volt lehetőségem semmit mondani, csak igyekeztem összegömbölyödni, amennyire csak lehetett, védve a fejem és a többi lágy testrészem, hogy minél kisebb sérülésekkel ússzam meg. Egy-egy erősebb rúgásnál és lándzsanyél ütésnél még fel-felnyögtem, aztán hirtelen ahogy elkezdődött vége is szakadt és magamra maradtam……vagyis inkább az ellenséges tábor közelében, ha azt nézzük, így muszáj volt összekaparnom magam.
~Hát Gilmoor ezt jól összehoztad! Itt fekszel összeverve és ha nem húzod el a beled, lesz ez még rosszabb is, és még a fuvart is ingyen kell elvégezni két smasszerral a hátam mögött, akik lehet, hogy a végén egyszerűen kihajítanak az űrbe, mert a hajóm is kell nekik. ~
Nem messze a fejem felöl nyögés hallatszik és sejtem, hogy ki lehet az, a piros fejkendős srác. Próbálok felállni, ne egyelőre csak négykézlábra sikerül és nem vagyok benne biztos, hogy nem repedt meg pár bordám, ahogy ott imbolygok.
Ekkor hallom meg egy közeledő jármű hangját, ami biztos nem jelent jót. Sem a piros, sem a kék kendősökre nem vágyom, rendfenntartókra meg főleg nem.
Imbolyogva emelkedem két lábra és igyekszem arrébb tántorogni, de nagyin szédülök. Így nem fogok messzire jutni, kell valami jármű…………de az nincs a közelben a közeledőn kívül.
Kitörlöm a vért a szememből, ami a felrepedt szemöldökömből folyik bele és megcélzom az úttest túloldalán lévő járdát.

avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by MR.47 on Pént. Nov. 20, 2015 4:52 pm/Társadalmi Mozgalom//Anderson és Pati/

A hajóját összezúzó kapitány kérdésére egy pragon férfi válaszol mellette ácsorogva.
-A helyi banda. Bloodnak nevezik maguknak és vörösbe öltözve játsszák az eszüket. De a területükön jobb, ha nem kekeckedsz velük. Igen ingerlékeny fajta. És a test roncsolásán kívül kevés dologhoz értenek.
*A buli lassan a végéhez közeledik. Pedig fiatal az est. Ám a kútnál összegyűltek egyre kevésbé bírják a tempót. Talán csak megöregedtek vagy egyszerűen csak rossz napjuk van és nem bírják a közelgő frontot.
Egyre többen jönnek ki a levegőre fejfájásra panaszkodva és gyomruk tartalmát egyre gyakrabban érzik szükségesnek üríteni. A fal töve megtelik a jellegzetes színnel, mely önmagában is gyomorfordító.
Az orvosként ide érkező nő talán segíthetne rajtuk a felszerelésével, de Anderson szeme láttára veszti el az eszméletét. A torixanon esélye sincs már segíteni. Ám annak fajtársai gyanakvóan figyelik az eseményeket.

/Mathias/

Eközben a félvér sikeresen elmenekült az érkező jármű elől és ahogy az úton gyalogol a távoli város komor sziluettje felé, megütötte a főnyereményt. Pár száz méterre egy űrhajó csillog a mocsárba leszállva. A sajátját még látja felszállni és a város közelébe repülni, hogy újra landoljon. Ám talán ez a régi veterán teherhajó is jó lesz egyelőre... valamire. A gyaloglásnál körülbelül minden jobb.
Ha alaposabban megnézi, akkor Edison /Pro/ lezuhant gépére bukkan. Kihaltnak tűnik és teljesen használhatatlannak. Nehéz lenne beindítani. És a raktérbe ha benyit, nagy és drága gépnek tűnik a rakomány. Bár nem biztos, hogy a Tech1-es szintet meghaladja, így a teljesítménye igen csak kérdéses. De valamelyik fajnak fontos lehet. A tárolók oldalai felhasadtak és néhol ismeretlen folyadék is folyik.Amióta a hajón van, erős fejfájás keríti hatalmába.


/Rom város/


19-es mit sem érzékel az ellen oldalon tapasztalható jó kedvből. Nem is sejti, hogy a kapitány választása, mellyel a hajót nem hagyta sorsára elzúgni a világűrben egy mentőkapszulával menekülve újabb kihívások elé állítanak olyan lényeket, akikre az MI-nek semmi szüksége.
Ha lehet mondani ilyet derűlátón érkezik meg a jól ismert klubhoz, ahol látja a légpárnásból épp kiszálló Werket.
-Héj, haver! Azt hiszem te voltál az a fémfejű a Wish-es balhéból. Rég láttalak, nem akarsz egy kicsit bulizni? Van minden, koksz, por, fű! Gyere, meghívlak valamire! Ma jó napunk van.
*A vidámság általános erre felé és bár néhány táncosnő túlhajszolta magát és elájult, ám a szórakozás nem áll le, ahogy a győztesen visszatérő csapat belép a terembe.


/Pati bármikor felébredhet, csak így könnyebb volt olyan hsz-t adni neki, ahol akkor ír, amikor visszanéz. Pro eldönti, hogy merre indult el Stylettel való elválásuk után. Bármikor felébrdhet a hajója közelében is, de akár úton is lehet valahová./
avatar
MR.47
Szint - 15
Szint - 15

Hozzászólások száma : 321
Join date : 2015. Sep. 07.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Vas. Nov. 22, 2015 12:29 pm

A menekülés éppen időben történt, mert az egyik sarokról még látom, ahogy egy légpárnás érkezik és összeszedi a piros fejkendős alakot és fene tudja mi történt volna, ha engem is ott találnak. Az a fickó látott a kékekkel érkezni és nem hiszem, hogy a történtek után egy italra hívtak volna meg. Egy verés épp elég volt mára. Sőt sok is, baromi dühös vagyok magamra, hogy hagytam magam megvezetni, de hát nincs üzlet kockázat nélkül.
Azonban a hajómat nem volt kedvem elveszíteni, így egyelőre kénytelen voltam azt csinálni, amit azok a barbárok mondtak, de ahhoz vissza kellett keverednem a városba, hiszen láttam a hajómat még, ahogy elstartoltak vele és valószínűleg a saját területükre vitték.
Mikor megláttam azt az úrhajót azon a lápos területen alig akartam hinni a szememnek. De azért éltem a gyanúperrel, hogy senki nem hagy csak úgy itt egy épkézláb hajót……
Fegyverrel a kézben léptem a leeresztett rámpán át a fedélzetre. A hajó azonban üres és……láthatóan mozgásképtelen volt.
Ha már azonban ott voltam körülnéztem és meglepődve láttam, hogy a raktér tele van, nem rabolták ki, nem pakolták ki. Mikor megláttam a jelzést és a kiömlött ismeretlen szert, már arra is volt sejtésem, hogy nem kellett volna idejönnöm. A fejfájásomat hamar összefüggésbe hoztam a dolgokkal és amennyire csak fürgén tellett tőlem, hagytam el a járművet.
- Csak én lehetek ilyen szerencsétlen!
Azt hiszem keresnem kell egy orvost, ha nem akarok hamar elpatkolni.
A városba vezető útra fordultam és azt lestem lestoppolhatnék-e valakit. Ha fuvar kell a Troxian-nak, akkor orvost is keríthet, legalábbis nagyon remélem, hogy megérek neki ennyit.
És bár a hátam közepére sem kívánom a fickót, nem sok más választásom van, hiszen nem ismerek itt senkit. Most talán előnyömre válik félvér voltom, remélem jobban vészel át egy sugárzást.
avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by F06MG19 on Kedd Nov. 24, 2015 10:36 am

A zuhanás után hosszas gyaloglás vár rám míg el nem érek egy romokban heverő várost ahol már sokkal ismerősebb számomra a terep. Innen már hamar be is jutok az általam keresett bárba ahova egy régebbi ismerősöm is ekkortájt érkezik meg, és csakhamar fel is ismer. Szavai hallatán oda is megyek hozzá öklömet tartva köszönés képpen.
- Igen én vagyok az hüllő.
Ajánlatát hallva bár bemegyek vele a klubba, azért hozzá fűzöm neki, hogy:
- Robot vagyok, ha akarnék sem tudnék élni ilyenekkel. De legalább több marad neked. Viszont mi a nagy öröm oka?
Érdeklődök nála. Ha valaminek itt nagyon örülnek máshol biztos, hogy valami baj történt. Ami nekem nem gond, viszont ezt a hüllőt ismerve valószínűleg én is bele keveredek a végén.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Anderson on Kedd Dec. 01, 2015 12:43 pm

Tapasztalatim szerint a csaposok szeretnek beszélgetni a kuncsafttal. Miközben cseverésznek, erről meg arról a vendég csak fogyaszt, ami egyre nagyobb bevételt nyújt neki. Akkor viszont éppen egy másféle alakot sikerült kifognom magamnak. Válasz helyett csak odaadta az italomat és némaságba burkolódzott. Meglehet nem voltam szimpatikus a számára vagy esetleg nem akart összetűzésbe kerülni azzal a bagázzsal. Egyes csoportok nem szeretik, ha idegenek kérdezősködnek felőlük és ezt meg is értem. tudatlanságomon a mellettem lévő Pragon vetett véget. Elmondása szerint ők a helyi nehézfiúk, akik bandába verődve vörösben flangálnak fel alá. Továbbá arról is mesélt, hogy aki kekeckedni mer, velük az nem ússza meg épp bőrrel. Megköszöntem a felvilágosítás és fizettem egy kört a Progannak hálám jeleként. Sajnos nem tudtam meg semmi számomra lényegeset csak annyit, hogy kikre érdemes odafigyelni. Úgy döntöttem másokhoz hasonlóan én is megyek és szívok egy kis friss levegőt ám nem volt valami bölcs döntés. Sokan egy kút köré gyűltek, hogy ott ürítsék ki feleslegesnek vélt gyomortartalmukat. Olyan szagok kezdtek el terjengi, hogy majdnem én is csatlakoztam hozzájuk. Nem tudtam megérteni értelmes lények hogyan viselkedhetnek így. Igaz én sem voltam tökéletes ezt beismerem. Hajlamos voltam szanaszét dobálni a holmiimat az űrhajómban. Mivel mindig egyedül utaztam így senki nem panaszkodott. Szóval miközben megpróbáltam a kúttól eltávolodni megláttam, hogy egy nő előttem esik össze. Normál esetben odarohantam volna, hogy segítsek azonban nem akartam, hogy szétcincáljanak azok az ingerlékeny alakok. Végül előtört belőlem a jótétlék és odalépek az eszméletlen nőhöz.
- Ha jól van? Ébredjen. -
Miközben szólongattam gyengéden megpaskoltam az arcát hátha ettől magához tér. Sajnos az én orvosi tudományom ennél a pont ért a végéhez.
avatar
Anderson
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 220
Join date : 2015. Oct. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Kedd Dec. 01, 2015 9:10 pm


/Töltőállomás/


Andy iszogatás közben megtudott pár hasznos dolgot az ivótársaktól, azt mindenképpen, hogy kibe nem szabad belekötni. Ám úgy dönt, inkább ki megy egy kicsit.
Odakint a rosszullét fokozott jeleit ismerheti fel és az elrabolt nők egyikét ájultan feküdni az aszfalton.

/Rom város/

Ez idő alatt Mathias végre visszakeveredett a bárba, ahol már össznépi ünneplés van. Az asztalokon nyíltan kitéve a por és ügyeskedő üzletemberek a tömegben embereket leszólongatva próbálnak még többet eladni belőle a jelenlévőknek. Többen az asztalon táncolnak, mikor megszólalnak a fegyverek hangjai.
Az MI is bent van és igyekszik Werkkel tölteni az időt, aki egyre inkább bizalmába fogadja. Erre lehet következtetni abból, hogy sűrűsödnek az ölelgetései és a boldogságának megvallásai:
-Hííííjj, tte! He-he-he-he.
*A támadásra azonban azonnal abba marad a buli és a tüzelésre bizony válaszolnak a kékek is. A vendégek jó része a földre veti magát, míg a többiek a kékekkel együtt fedezéket keresnek. A lövöldözésben két-három halott van mind két oldalon hamarosan. A résztvevők illuminált állapota jelentős tényezőnek tűnik az áldozatok csökkentése végett rövid távon, bár nem tudni, hogy a gátlások feloldódása hosszú távon hogyan hat a halálozási listára. A rivális banda a félvér csempész hajójára mászott fel és ott felvették állásaikat.

/a másik bázisnál/


Az ember láthatta, ahogy legalább tucatnyi piros fejkendős pattan be lánctalpas járműveikbe és veszik az irányt a távoli város irányába. Döntenie kell, hogy egy szabadon maradt verdába ő is bepattan és követi őket vagy egy torixannal a háta mögött Patit próbálja tovább élesztgetni. Nagy a felfordulás itt is, több helyen kétségbeesetten konstatálják, hogy ez vagy az meghalt.

/Lezuhant hajó/

Edison, a részeg kapitány nem jutott túl messzire. A mocsárba esett össze és vesztette el az eszméletét. Mathias talán megtalálta volna, ha nem ilyen szerencsétlen. Lassan halt meg, nem is sokat megtudva a csapásról, amit a rakománya hozott erre a bolygóra.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Anderson on Kedd Dec. 01, 2015 11:45 pm

Nagy megdöbbenésemre egyik vörös ruhás sem próbált belémkötni vagy felképelni. Arra számítottam, hogy az egyik forrófejű odajön keménykedni, hogy mit művelek az ő rabjukkal. Ehelyett mind járműre pattantak és szélsebesen elrobogtak egy bizonyos irányba. Nem igazán érttetem mi történhetett csak annyit sikerült megtudnom az elejtett szavakból, hogy valahol nagy balhé van. Az egyik fiatal kinézetű bizonyára összetévesztette valakivel ugyanis rám mutatott és kiabálva elkezdett beszélni hozzám.
- Te meg mi a fenét művelsz ott?! Pattanj a járgányra és irány a többiek után.
Egyikük ott felejtette a járművét, amivel nyugodtan megléphettem volna. Azonban nem bölcs dolog magunkra haragítani egy hírhedten veszélyes bandát. Másrészről pedig a segítségükkel talán meg tudtam volna javíttatni a hajómat. Azonban nemrég megtudtam a romboláson kívül nem igazán értenek máshoz így nem reménykedhettem a segítségükben. Így azt tettem, ami a leghelyesebbnek tűnt. Ottmaradt és megpróbáltam magához téríteni az ájult nőt.
- Hozna valaki egy kis vizet?- kérdeztem azonban nem úgy tűnt mintha bárki is megmozdulna.
avatar
Anderson
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 220
Join date : 2015. Oct. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by F06MG19 on Csüt. Dec. 03, 2015 12:03 am

Werk és a kék hüllők csapata igazán jó kedvében van ezalkalommal. Sőt mi több. Jobb hangulatban iw vannak jelenleg a bárban, mint amennyire szoktak. Ez engem alapjábanvéve nem nagyon zavarna, bár be kell vallanom az egyre gyarapodó ölelések és kurjantások száma az irányomba viszont kezdet kellemetlenné válni. Ha organikus lennék most lenne az a jelenet, amikor egy organikus fapofával bambulva maga elé tűri ezeket. A mulatozásnak viszont a berobbanó rivális banda vet véget, akik elkezdenek tüzelni, minek hatására reflex szerűen magam elé borítom az asztalt, hogy legyen fedezékem, majd visszakézből képen törlök egy tariant elég erősen, hogy elájuljon miután elkezd nekem reklamálni, hogy most húzta ki az új csíkját az aszrtalra mire én felborítom itt neki. Ezt követően az így felszabaduló pisztolyát magamévá tudva, sajátomat is elővéve váltok hőkamerára, és anélkül, hogy kibújnék kezdek el tüzelni, mielőtt felpattannék és átvetődnék folyamatos tüzelés közben a bárpult mögé.
- Na... Ez az igazi buli!
Kiáltom el magam örömteli hanglejtéssel, miközben a pult takarásában közelítem meg a hátsó kijáratot intve pár hüllőnek, hogy jöjjenek. Mőgéjük akarok kerülni.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Csüt. Dec. 03, 2015 7:38 pm

Bár nem vagyok ismerős a bolygón a városban mégis sikerül megtalálnom a bár, ahonnan elindultunk, amiben persze nagy szerepe van abban, hogy a hajómat nem messze a helytől rakták le.
Nem sok kedvem van hozzá, hogy ismét annak a kék kendős marhának a szövegét el kelljen viselnem, de ha vissza akarom kapni a járgányom kénytelen vagyok szóba állni vele, mert nem szeretném, ha valami vadmarja seggbe durrantana valami kézi ágyúval, csak, hogy bevágódjon a főnöknél.
Arról már nem is beszélve, hogy nem érzem túl jól magam, a város szélén már egyszer kidobtam a taccsot és most majd meg veszek, hogy igyak valamit, mert ki vagyok száradva, mint a tapló, bár a gyomrom még mindig háborog, ami nem túl jó jel.
~ Egy orvost sem ártana kerítenem, talán bent valaki tud segíteni. ~
Mikor nagy lélegzetet véve benyitok, eléggé zajos látvány fogad, ami nagyrészt minden kocsmára jellemző, de itt úgy árulják a kábszert, mint máshol a cukrot.
~ Gondolom egy rendfenntartó sem igazán merészkedik ide. ~ nézek körül a nagyrészt állig felfegyverzett kék kendősökön, de a „civilek” sem tűnnek apácának.
Egy nagy hangú csapat ül az egyik pult közeli asztalnál, láthatóan jól érzik magukat, de meglepődve látom, hogy egy MI is van velük, akit bajtársiasan lapogatnak gyakran hátba.
Én a pult felé veszem az irányt, hogy végre kérjek egy italt és már éppen nyitom a szám, amikor berobban az ajtó és egy sorozat csapódik a fejem fölött az üvegek közé hatalmas csörömpöléssel és ezer apró szilánkkal megszórva a környéket.
Automatikusan vetem hasra magam és vetősök egy felborított asztal mögé, ahonnan jól látom, hogy nem mások, mint a piros kendősök látogatták meg a helyet.
~ Na ennyit arról, hogy nem akarok belekeveredni a rivális bandák harcába! ~ nyögök egyet, aztán előhúzom a fegyverem mégis, mert az ablakon keresztül látom, hogy azok a nyomorultak a hajómat használják, hogy jó pozíciót vegyenek fel.
- Na azt már nem! – morranok fel és én is a hátsó kijáratot célzom meg, hogy leszedjem őket onnan vagy szép szóval, vagy pár lövéssel. – Lefelé onnan, hééé! – eresztek meg egyelőre a levegőbe párat.
avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Csüt. Dec. 03, 2015 10:55 pmTársadalmi Mozgalom


Anderson kétségbe esetten próbálja felébreszteni az elrabolt orvosnőt, amit megun a mögötte álló férfi és torixan karmaival óvatosan a válladra helyezi tenyerét és odébb tol.
-Na várj! Hadd próbáljam meg én!
*Ezzel elkezd méretes pofonokat lekeverni a beteg orvosnőnek. A csattanások visszhangoznak, annyira hangosak. Hamarosan beleun és a pirosak maguk brutális voltában közli a tényeket.
-Meghalt.
*Feláll mellőle és besétál. Erősen fogja a fejét, mikor besétált. Nem tudhatta senki, hogy a sok valódi halott között Pati csak tetszhalott alig gyengülő életjelekkel.


Amikor kitört a tűzpárbaj, a legtöbb jelenlévő fedezéket keresett. 19-es leütött egy veszélyes csempész-kalózt, ki akkor még nem is fogta fel bódulatában a helyzet teljes valóságát. Csupán az elvesztett szer érdekelte. Hamar elvette a fegyverét és már ekkor rájött, hogy rá nem hatottak a minden felé fellelhető illegális szerek, meg visszaemlékezhetett, hogy nem is élt az ajánlattal, így már ekkor jelentős előnyben volt a többiekhez képest. Ám remek tervet eszelt ki és a hátsó bejárat felé vezetett egy kisebb csapatot, amihez Mahias is csatlakozott. Ő is örömmel láthatja, hogy a drog és az alkohol „butít, pusztít és nyomorba dönt”.
A bár oldalánál újra találkozva a pirosakkal jóval kedvezőbb volt a pozíciójuk, mint odabent. Oldalról, majd hátukba kerülve a parkoló járgányok között szaladgálva gyors ütemben hullanak az ellenfelei, miközben ők alig vesztenek egy-két embert. A Virgonc Öszvér tetejéről a félvér például gond nélkül leszedte azt a torixant, aki 180 °-ban rángatta a gépfegyverét.
A Blood a járműveik mögé visszahúzódva igyekeznek kiegyenlíteni a viszonyokat, ám a támadáshoz nekik is bátorságot kellett meríteniük és azok sem voltak legálisabbak, mint az itt használtak. Tíz-tizenöt halottal vagy súlyos sebesülttel a hátsó üléseken préselik be magukat a lánctalpas járgányokba és amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is tűnnek.
A kék kendősök pedig elkezdik a félig hulla ott maradt ellenséget főbe lőni.
-Dögölj meg, te ****! -bumm- Velem senki ne szórakozzon!
*Ám a józanabbak figyelmét már egyik térfélen sem kerülhette el semmiképen, hogy itt több van egyszerű zúzós bulinál. Még a hányás is világít és valami legyengíti és megöli a szerveseket. Bár 19-esnek nincs komolyabb baja.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by F06MG19 on Csüt. Dec. 03, 2015 11:18 pm

Végre én is kiélvezhetem a bulit. Azt hiszem már tudom miért is szeretem annyira ezt a bolygót. A tűzpárbaj kirobbanása után a hátsó kijárat felé invitálok egy kisebb csapatot, amihez egy nagyobbhangú félvér organikusis csatlakozott. Szép gyorsan fedezékről fedezékre sikerült megkerülni őket, és amikor a félvér elkiáltja magát, én màr tüzet is nyitok, és a két pisztolyból felváltva osztom a halált. Végeredményben a gyávák meghátráltak, majd el is menekültek. Még utánuk lövök párat, ami után beszállok a tisztogatásva, és nem is figyelve ki élő ki holt, civil, vagy piroskendős, szép sorban loccsantom szét a koponyákat a kékeket persze megkímélve, hogy én is meg legyek általuk. Szórakozásom közben viszont egy igen gyanús dologra leyzek figyelmes.
- Hé hüllő. Adok egy tippet takarodj fel a hajódra és nézz már körbe. Valami k*rvára nagy gebasz van. Még a ti okádékotoknak sem kéne így foszforeszkálnia. És nézd meg ezt a k*csögöt is. Egy lövés sem érte, de megdöglött.
Rúgok fel a végén egy sértetlen hullát. Miután ezt el ordibáltam Werknek. Jelen esetben csak hallgatni fog rám a nagy egója ellenére is, mert hát. Ha gond van csak be tudja azt ő is látni.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Anderson on Pént. Dec. 04, 2015 11:41 am

Az ütéseim nem voltak valami erősek nehogy kárt tegyek az ájult nőben, de azért a kezem nyomán kissé bepirosodott az arca. Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam többet tenni érte azonban én elsősorban egy szerelő / pilóta voltam nem pedig orvos. Persze előfordult már nem egyszer, hogy utazás közben megsérültem azonban semmi olyan nem történt, amit némi kötszer és pár pohár ital meg ne gyógyított volna. Ebben az esetben viszont egy gyakorlott és szakképzett orvosra lett volna szükségünk. Az engem figyeli, tömegtől kértem egy kevés vizet abban reménykedve azzal hátha föl tudom majd mosdatni, de senki meg nem mozdult. A nő fejét a térdemre támasztottam, hogy legalább kényelmesen feküdjön miközben próbáltam ki találni mit is kéne csinálnom. Pár pillanattal később valaki néhány kést rakott a vállamra. Azonnal végigfutott rajtam a hideg, hogy én ott meg leszek késelve ám nem ez történt. Mikor hátrakaptam a fejemet láttam, hogy egy rákfejű ál mögöttem és nem késeket pihentetett a vállamon, hanem csak az ujjait. Nem gondoltam volna, hogy pont egy Torixan fog a segítségemre sietni. Mindig úgy tudtam, hogy ők egy rendkívül erőszakos és barbár faj azonban ez a szemléletem abban a pillanatban gyökeresen megváltozott. Finoman mondhatni gyöngéden arrébb tolt és azt mondta majd ő megpróbálja magához téríteni. Egyik ámulatból estem a másikba miközben azt leestem milyen titkos gyógyító technikát fog alkalmazni. Ő erre felemelte a hatalmas kezét majd akkora pofont lekevert neki, hogy még én is éreztem. Nem is tudtam pontosan, hogy agyonverni akarja vagy pusztán magához téríteni. Egy csapás követte a másikat én pedig azon csodálkoztam, hogy a nő feje még mindig a helyén van. A szemeit nézve nem harci tűzet láttam, hanem aggodalmat. Úgy tűnt ő benne is a nemesi szándék buzgólkodott megfelelő szakmai háttér nélkül. Nem igazán hittem a sikerben viszont a lelkem mélyén azért egy csöppet reménykedtem. Jó pár pofon után aztán kimondta a végső diagnózist meghalt. Ezután a tetemet otthagyta és mind két kezével a fejét fogta. Nem tudtam kit sajnáljak jobban. A nőt, aki előttem vesztette el az élettét vagy a Torixant aki minden tőle telhetőt megtett, hogy segítsen rajta. Én kerestem valami lepel szerűséget, hogy letakarhassam vele. Mikor végeztem összetört szívvel a rákfajű után indultam. Valami oknál fogva pár pillanatra megfeledkeztem a hajómról és csak az a szerencsétlen járt a fejembe.
- Csapos! Két méregerős italt kérek.
Az egyiket magamnak szántam a másikat pedig elgyötörtnek tűnő harcostársamnak. Mindketten megpróbáltunk szembeszállni egy ősi ellenséggel ám sajnos kudarcot vallottunk. Úgy éreztem az a legkevesebb, ha meghívom egy italra.
avatar
Anderson
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 220
Join date : 2015. Oct. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Mathias Gilmoor on Pént. Dec. 18, 2015 8:44 am

Akármennyire nem érzem jól magam, azért a támadás okozta adrenalin löket, na meg annak látványa, hogy az én hajómat használják kilátótoronynak, amivel odavonzzák a kékek és egyéb nem túl boldog vendég tűzerejét, kellő energiát ad, hogy hevesen reagáljak a dologra.
Nem csak én jutottam arra az álláspontra, hogy jobb lesz eltakarítani ezeket a fenegyerekeket az útból.
Nem tudom, hogy miben bíztak – talán a túlerejükben, - hogy egyáltalán eszükbe jutott megtámadni egy kék kendősökkel megrakott helyet, akik legalább annyira fel voltak fegyverezve, ha nem jobban, mint ők.
Minden esetre én mentem egy kisebb csoport után, amit egy MI vezetett, aki szintén nem spórolt a lövéseivel, hogy megtisztítsa maga előtt az utat kifelé, mert senki nem szeretett volna beszorulni a szobába, nekem meg persze elsősorban az volt az okom, hogy leszedjem a hajómról hívatlan kullancsaimat.
Szerencsére fedezékünk volt bőven, bár szükség is volt rá, mert a járgányom tetejére egy őrült is feljutott, aki üvöltve sorozta gépfegyverével félkörben az egész környéket. Én megbújtam egy parkoló kisebb szállítójármű mögött, gondosan céloztam és a torixan látványos fejessel tűnt el a hajóm mögött egy szép lyukkal a fején.
Rövid, de heves csata után, hirtelen lett csend, ahogy a piros banda, súlyos veszteségek után, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is húzott. Szinte bántotta a fülem a csend.
Aztán megkezdődött a leszámolás, én meg megint éreztem, hogy enyhén szédülök.
~ Azt hiszem rám fér egy ital! ~ indultam a pult felé, remélve, hogy pár üveg még épségben maradt, de mikor megláttam, hogy jó páram a saját hányásukban fekszenek és egy vérfolt sincs rajtuk, hát igen csak belém állt a félsz. Még az én félvér szervezetem sem dacolhat sokáig a sugárzással és erre eszembe jutott, hogy miért is indultam én ide.
-         -   Van itt valahol egy orvos, vagy egy kórház? – néztem körbe a túlélőkön.
avatar
Mathias Gilmoor
Szint - 11
Szint - 11

Hozzászólások száma : 216
Join date : 2015. Oct. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Werk on Pént. Dec. 18, 2015 11:40 am

Társadalmi Mozgalom
/Andy/
Anderson kapitány bár reméli, hogy a hajóját helyre tudja hozni, de kénytelen szembenézni, hogy Pati doktornőt már senki nem tudja életre pofozni. Szomorú tény és ez csak egy halott a sok közül. Miközben a bár felé megy inni cimborájával, páran még rosszul lesznek. Ő egy erős felejtőt kér és a dokin segíteni próbáló nagy darab mellé telepszik.
-Nekem is egy PánGalaktikus Gégepukkasztót! Egyébként mizú, miben utazol? Csak azt ne mond, hogy a csajokat stírölni jöttél ide, mert akkor befizetlek azonnal az egyikhez!
*Jó kedvű volt, de Anderson kapitány most érezte meg a gyomrából felkívánkozó tartalmat. Erős szesz ez a valami, már az előtt hányunk tőle, hogy belekóstolnánk! Az ő döntése, hogy visszatartja-e vagy hagyja az események szabad folyását.
/Mathias és 19-es/
A rajtaütés elült és a támadók pórul jártak. Ám egyre gyanúsabb a dolog és a félvérnek és a mechanikusnak is vannak hozzáfűzni valójuk.
-Pattanjatok be! A vadásszal teszünk egy kört és a közelben van egy GöBös kórház. Franc tudja, miért hozták ide! Ott majd babusgatják az elverésedet, korcs.
*Dönteniük kell mind kettejüknek, mennek-e Werkkel. Ha igen, akkor látják Pro lezuhant hajóját, az elnéptelenedett senkiföldjét és leszállnak egy kis orvosi rendelőnek berendezett omló vakolatú ház mellett, ahol megtalálják a pirosak rajtaütésének nyomait.
-A kibahott csepürágók! Elvitték a dokikat! Gyertek, összeszedjük az embereket és elbeszélgetünk velük! Velünk nem baszakodhatnak!
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Társadalmi Mozgalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.