Open Space - Uprising Space (S2)
Te még nem vagy tagja az oldalnak, vagy csupán nem vagy bejelentkezve.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (8 fő) Kedd Aug. 18, 2015 3:37 pm-kor volt itt.
Barátoldalak
Barát oldalaink:
Neminra Világa


Mellék vállalkozásunk:
Top posting users this week

Top posting users this month

Poll

Wish története

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Wish története

Témanyitás by Werk on Hétf. Okt. 26, 2015 7:48 am


Kaland megnevezése:
Wish története

Kaland helyszíne:
Fredezon bolygó, Elduin szektor

Idővonal:
Alternatív idő a Jelenhez közelharcban

Kaland nehézsége:
könnyű

Werk enyhén bólogatott a fejével, miközben lépkedett a mocsokban, ahogy közeledett a bár felé. Egész teste átvette a ritmust, ahogy tompán, dübörgő hangon kiszűrődött a zene. Szemei a melegítő csuklyája alól figyelte az ajtóban álló két méretes fajtársát. Igyekezett csak a számra figyelni, hogy izmai nehogy megfeszüljenek.
-Szeva kuzin! -öklüket összeütötte a két ajtónállóéval.
-Rég láttalak, Werk! Rég láttalak. Tán már elfelejted a jó öreg Szipolyozókat, amióta ennyire jól megy a sorod?
-Szart! Nehéz elfelejteni a családot. Imádom az ilyen nagy medvéket, mint ti.
-Mizú veled, öreg harcos? A Nagy Testvér bent van, örülni fog, ha benézel hozzá.
-Oké! Beugrom az irodájába is, de Wish táncol ma?
-Itt van, de kérlek várd meg a műsora végét! Jó? Már így is kapta miattad elégszer az ívet.
-Nyugi, kuzin! Ismersz!
*A két méretes őrt pont az nem nyugtatta meg, hogy ismerték már jól. Ám minden probléma nélkül átengedték maguk között. És odabent szétnézve a kapitány kiszúrt egy droidot, akit még sosem látott erre felé. Vett magának egy italt és oda ment az asztalához.
-Mi a helyzet, acélfejű? Kidobott egy hajóból a gazdád? Tudsz szerelni?
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Hétf. Okt. 26, 2015 12:10 pm

Fredezon bolygónak egyik bárja felé veszem az irányt nemsokkal érkezésem után, köszönhetően annak, hogy egy ügyfél jelöltem ragaszkodott hozzá, hogy itt találkozzunk, hogy meg beszélhessük a munka részleteit, amit nekem szeretne adni. A bolygóval magával nekem nincs bajom, hiszen ha azt vesszük én is idevaló lennék. Ugyan úgy, mint ahogy első benyomásra a bárral sincsen semmi problémám. A két kidobó minden gond nélkül be enged szerencsére, ha nem így történt volna abból én is jól tudom, hogy a számomra sem lett volna túl jó végkimenetele a dolognak... Így viszont minden gond nélkül ballagok be, egyenesen egy üres asztalhoz, ahol letelepedve kezdek várni az ügyfél jelöltemre. Nem is telik bele sok időbe, mire egy ember férfi helyet nem foglal velem szemben, és kilétemről még csak nem is kérdezve, belekezd az üzleti ajánlatába. Már az első pár szó után, amiben egy százötven váltós fizettséget említ nem is figyelek tovább szavaira. Csupán kihelyezem az asztalra a pisztolyomat, összefonva ujjaimat rákönyökölök a bútordarabra, és úgy vágök közbe "üzleti ajánlatának" első negyedét sem hagyva befejezni.
- Komolyan azt képzeled, hogy idehívsz, hogy aztán egy ilyen frisspéldányoknak való ajánlattal megpróbáld kiszúrni a szemem? Szerintem a fejedért is többet kapnék mint amennyit most ajánlottál a számomra...
Nyugodt, lassú hangot produkálok miközben ezt elmondom neki, majd kényelmesen a fegyver markolatára helyezem a jobbimat.
- Ha nem lenne szimpatikus ez a hely már megöltelek volna. És ha nem szeretnéd, hogy kidobjanak engem innen, illetve igényt tartasz a szánalmas kis életedre, akkor eltűnsz 5 másodpercen belül... 4... 3...
Nem is kell tovább folytatnom a számlálást, gyorsabban eltakarította előlem magát ez a féreg, mint ahogy előkaparta magát valamelyik szarkupacból. Én pedig nems egyszerűséggel elrakom fegyveremet, és elkezdem jobban felmérni a bent lévőket, hátha mégis találnék valakit, aki valami értelmes munkát tudna ajánlani. Még szite be sem felyeztem ezt a gondolat menetemet, amior egy Torixan lépett be a bárba. Szemmel láthatólag egy már idősebb példányról van szó. Ami azért nem egy gyakori látvány. De úgy tűnik nem csak ő keltette fel az én érdeklődésemet, hanem fordítva is. Mivel az asztalomhoz ülve egy gyors gúnyolódás után egy kérdést is tett fel.
- Kizárólag a szétszereléshez. Organikus, vagy szintetikus létformák szétszereléséhez.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Hétf. Okt. 26, 2015 1:32 pm

-No, ez a beszéd!
*Barátságosan oldalba vágta a fémtestű lényt és egy székre lehuppant.
-Egy űrverdával fogunk karistolni páran. Nyomulhatnál velünk egy kicsit, ha gondolod. Hajón volt már akciód? Néha más csónakokra kell átugranunk. A szajré mindig nagy. De van, hogy beüt a gebasz és azt meg kell oldani.
Vágod, öcsi? Nem lehet szarozni. Mert annak annyi. Ez a biznisz nem tűri a töketlenkedést.

*Az üllő alkalmatosságán hátra dőlve várta, hogy mit felel az MI. Úgy tűnik, a torixan nem akarja a sajátos stílusát feladni, még ha ez bántó is lehet sokak számára.

Közben az előző táncos pragon nőstény lement a színpadról és egy fiatal ember leány kezdte meg a ma esti produkcióját.

avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Hétf. Okt. 26, 2015 2:03 pm

Úgy tűnik a Torixannak tetszett a válaszom, jelezve is egy "gyengéd" de barátságosnak szánt ütéssel amit az oldalamra mért. Miután helyet foglalt egyből a tárgyra is tért, semmi fölösleges körítés, amivel az én szimpátiámat is elnyerte.
- Friss példány koromban volt már rá alkalmam. Viszont az mindig csak kiiktatás és lelépéses szituáció volt. Viszont ha jó a bevétel számomra is, semmi akadája. Legalábbis ameddig nem tervezel átverni...
Válaszolok neki ismételten, elfogadva az ajánlatát.
- Tervezésemből adódóan vonzanak a nagyobb rizikóval rendelkező megbízások. A megfelelő összegért pedig a munka az munka, szóval el kell végezni.
Most rá is kacsintanék ha tudnék, de helyette egyszerűen csak bemutatkozok.
- Ha megfelelek a számodra. Szólíts 19-esnek.
A Torixan eddigi jelleméből kiindulva van egy olyan halvány gyanúm, hogy kicsi az esélye annak, hogy ezt tenné mint egy kézfogásnak is az üzletkötés lepecsételésére, így csak öklömet emelem fel felé nyújtva kissé. Miközben tárhyalunk az eddigi táncosnő befejezi produkcióját, és egy vöröshajú emberi nő kerül elő, jogy belekezdhessen saját műsorszámába.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Hétf. Okt. 26, 2015 3:39 pm

-Engem szólíts csak Werknek! Werk a Szipolyozóktól.
*Ezzel összeütötte az öklét a másikéval.
-A járgány az épület mögött parkol vagy ötszáz méterre. Ott találkozunk és a részleteket megbeszéljük.
*Ezzel felállt és oda ment a kifutóhoz. Főleg ember fajúak gerjedtek be a nőre annyira, hogy oda tóduljanak, nem is csoda. Ám a vörös szépség mégis a torixan előtt kezdett el táncolni.-Csáó baby! Van időd egy melóra?
-2 perc. Csak 2 percet kérek, várj meg!
*Ezzel kiszaladt. Wish az öltözőben magára vett egy testhezálló pólót, ezt eltakarta egy farmer dzsekivel és egy bőrnadrágot vett alulra. Ha nem táncolt, jóval visszafogottabb ruhákat hordott. Ő volt az, akit pár éve a Tarainról (Földről) elhozott a renegát.
Miközben a kalóz kifelé sétált volna, az egyik fajtársa megállította.
-Szóltunk már elégszer öreg, hogy nem jó lesz az, ha a színpadról szólongatod le a kurvákat.
-Nyugi, kuzin! Egy szóval nem mondtam, hogy most azonnal jöjjön.
-Tudod jól, hogy a csaj azonnal ugrik, ha te szólsz. És utána meg szívhatjuk a fogunkat. Ha valamit akarsz tőle, beszéld meg kívül, a szabadidőben!
*A bejárati figyelmeztetés úgy tűnik nem volt véletlen. Elég feszültek lettek a csehót uraló torixanok. Tudták jól, hogy a kis vadász értékes bevétel. És az nekik is jó, ha a helyieknek van elköltenivalójuk. De egy ponton túl a saját érdekeikre is figyelemmel kellett lenniük. Nem túl szerencsés, ha nem tudják rendben végig csinálni az estét a bevillanó és gyorsan távozó fajtársuk miatt.

Pár perc múlva találkoztak a Dark Bluenál. Négyen voltak, hiszen a másik földit, Hoodot is hozta magával a csaj. Sovány képű, cingár pasi. Leginkább semmire se jó, egyedül a pillangókése forgatásához értett. Ám a nő nevében mindig ő tárgyalt és árnyékként követte mindehová.
-Wish úgy vállalná, ha ő vezethet. -szögezte le ellentmondást nem tűrően.
-Pofa be! Jöttetek, szóval úgy csináljuk, ahogy én mondom. Nem ő fogja szarni itt a Passzát szelet!
*Ezzel biztos ami biztos alapon beugrott a pilóta helyére és beindította a motort. Ám az egy rövid nekihördülés után lefulladt.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Hétf. Okt. 26, 2015 3:47 pm

Az új munkáltatóm is hamar bemutatkozik, majd egy öklözéssel megpecsételjük az üzletet. Megkapom az információkat, hogy hol találkozzunk, miután szó nélkül felállok, és elindulok a kijárat felé. Mielőtt kimennék még vissza nézek, hogy mit művel, vagyis, hogy szóba elegyedik a táncossal aki hamar elrohan, majd pár fajtársával is leáll egy kis csevegésre. Ezt viszont már nem várom meg, csak kivonulok a hajóhoz. Hamar meg is lelem, és elsőként érkezve, össuefont karokkal nekitámaszkodok az oldalának, ameddig mindenki oda nem ér. Werken, és a nőn kívül még egy ember hím csatlakozik a csoporthoz, aki hamar követelőző hangon kijelenti, hogy a nő caak akkor vállalja, ha ő vezet. Persze a hajó kapitánya sajátos modorában le is szólja a dolgot, és bevetődik a pilóta ülésre. Őt követve én is felszállok a hajóra, elhaladva az ember férfi mellett.
- Ha már itt van, az azt jelenti, hogy vállalta nem? Töltsd újra a hűtővizedet és csücsülj le organikus.
Vetem oda a férfinek miközben elhaladok mellette. A kapitány közben tart egy rövid bemutatót hajója felújítására való szükségleteiről, ahogy beindítja azt, és pár másodpercen belül le is fullad.
- Kecsegtető indulás. Kezd egyre jobban érdekelni a munka.
Ezek a szavaim akármennyire is bizarak, mégis igaz kijelentést tartalmatnak. Ha beindul a hajó engem már zavarni nem fog semmi, ha a fegyver üzemel. Felőlem az ajtaja is kiszakadhat az űrben. Nem fog túlzottan megérinteni a dolog. Legalábbis engem nem...
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Hétf. Okt. 26, 2015 4:39 pm

A hajó bizony alapos felújításra szorul és sokan megsínylik, ha kinyílik a fedele menet közben! De 19-esnek a levegő hiánya nem túl sok problémát okozna. Ám a Dark Blue ilyet még nem produkált. Temérdek más dolog annál inkább.
-Gyerünk csajé! Húzzál bele! Ez nem a táncparkett, hogy pénz kapj, hogy csak álldogálsz!
*Eddigi szóválásaikból úgy tűnt, mintha Wish nem lenne Werk kedvenc utasa, ám nem véletlenül viselt el miatta egy potyautast is. Nagyon is tudott a táncosnő, csak idő kellett neki. Oda ment az egyik felnyitható fedélhez és belenézett. Ám hamar a Tarian Network gombjait kezdte el nyomogatni hátát a gépnek támasztva és egy rágót rágcsálva. Hood idegesen fel-alá járkált, nem szállt be ő sem a helyére.
-Figyú! -szólalt meg a vörös végül- Van nekünk tartalék aksink?
-Hogy miről vartyogsz, kis csibém?
*A torixan műszaki szakértelmét tényleg meghaladta a kérdés. Tudta jól, hogy van egy ilyen alkatrész, de közelről és távolról ez volt minden egyéb más is, amit tudott róla. Ha volt is tartalék, azt nem tudta eldönteni.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Hétf. Okt. 26, 2015 5:31 pm

Csak csendesen várakozok az egyik falnak támaszkodva, hogy mit hoznak ki a helyzetből. A Werk nek nevezett rá is uszítja a nőstényt a műszaki gondokra, aki egy kis nézelődés, és net böngészést követően feltesz egy igen csak egyszerű kérdést, hogy van-e tartalék akkumulátor. Bár ez a hajó kapitányának látszólag koránt sem annyira egyszerű.
- Nos, ha nekünk nincs, volt itt mellettünk másik hajó is. Abban kell lennie legalább egy működőnek.
Jegyzem meg nekik, hátha segíthet ez is, de azért közben oda ballagtam az egyik fedélzeti számítógéphez, és elkezdtem pötyögni. Néha jó, hogy alkatrész boltban dolgoztam, így ha van a hajón tartalék nagyon hamar megtalálom. Ebben az esetben elmondom nekik, hogy hol van. Ha nincs, akkor marad a másik opció amit javasoltam.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Hétf. Okt. 26, 2015 6:14 pmWerk amennyire görcsösen ragaszkodott a botkormányhoz, annyira közömbösen hagyta, hogy egy alkalmi társa átnézze a hajó kiegészítőinek és tartalékainak a listáját. Amiben hamar rájön, hogy bár a hajó jól felszerelt néhány szempontból, de tartalék aksi nincs a fedélzeten.
-Akkor mire vártok? Szolgáljátok ki magatokat! Vagy nem!?
*Úgy tűnik, határozottan egyezik a stílusuk a kalózzal a fejvadásznak. A torixan kényelmesen elterpeszkedik a vezetői székben, miközben a többiektől várja, hogy végre felszállhasson és átadhassa magát a féktelen száguldás és könnyű pénz mámorának.
-Rám nem is gondoljatok! A Nagy Testvér így is a fejemet veszi, ha visszajöttem. Szerinted mit fog szólni, ha egy bandatag járgányához hozzányúlok?
*Wish semmi körülmény között nem akar lopni a helyi bűnbandától. És talán Werk sem lustaságból nem áll fel. Ellopni nem tudnák a mozgásképtelen gépet, amire ügyelni szokott. De ő is tagja volt a szervezetnek. És egy ilyen húzással minden testvéri köteléket elvágna.
Egy HS-F típusú személyszállító állt száz méterre tőlük a füvön. Az gyanítható, hogy nincs nagy lopás védelem rajta, ugyanis aki csak próbálkozik, azt levadásznák a helyi nehézfiúk. Ám ezzel az utasok többsége -most, hogy a csaj elmondta, mindenki- tisztában van.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Hétf. Okt. 26, 2015 6:31 pm

A hajón természetesen nincs tartalék aksi, amin nem is lepődök meg valamiért, és javaslatom a kapitányának is tetszik, bár a táncoslány hamar kifejti, hogy levadásszák azt aki a bandától lop Ennek hallatán mintha csak gondolkoznék a dolgon dörzsölöm meg az államat, végül vállaimat megvonva elindulok lassú léptekkel.
- Az nem probléma. Van megoldás mindenre.
Azzalegragadtam gallérjánál fogva az eddig tétlen humanoid férfit, balommal befogva a száját, hogy ne ellenkezhessen, a magasba emelve. Kissé vissza élek fizikai erőben rejlő előnyömmel ami cseppet sem szokott zavarni, mint most sem.
- Még úgy sem csinált semmit, és unatkozik. Igaz?
A száját befogó kezemmel mozgatom meg a fejét mintha bólogatna, nem foglalkozva vele ha kapálózik, és kiviszem a hajóból, a másik irányába.
- Nincs választásod. Jobb ha sietsz. Addig figyelek.
Azzal előre lendítve dobtam rajta egyet, hogy a szállító előtt landoljon.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Hétf. Okt. 26, 2015 7:07 pm


Hood kapálózik, de egy géppel szemben nincs esélye. Jóval erősebb így esélye sincs és miközben csak valami torz magyarázás szűrődik ki a vas kezek közül, senki nem hiszi el, hogy ő bólogatott. De senkinek sincs kedve közbe avatkozni. Wish sápadtan nézi a történteket.
Amikor a hajó mellett talajt fog végre hát nem is vesztegeti az időt, hogy megszólaljon.
-Rohadt anyádat, aki kitalált téged! Ilyen elmebeteg alakot!
*Ám jobbnak látta ő is, hogy ha már rá került a sorsolás pillangó késével kicsavarozza az egyik lemezt és kiszerelje néhány vezeték átvágásával az aksit. Testével rágörnyedt, amilyen goyrsna csak tudott oda futott a Tirian mellé.
-Tessék, csesszétek meg! Aztán kussoljatok, nem én voltam!
*A táncosnő újra az emberek saját kommunkátorát nyomkodja, mintha nem is látná, hogy megérkezett a kért alkatrész. Hátát továbbra is a gépnek támasztja és nyomogatja a kütyüjét. Majd kis idő múlva megszólal.
-Ez nem jó típus. Gyerekek! Nekem egy tizenötször húszas kell. Ez meg ötven centi hosszú, agyalágyultak. -majd egy nagyon kis szünet után folytatta- Nem fér be a helyére.
-Na, ne baszál már ki velünk, kurva! -szólalt meg Werk- Itt van és nincs más. Nem érdekel, hogy drótozod össze, old meg! Te vagy a zseni gyerek, azért jöhetsz velünk, nem a muszklidért vagy a picsádért.
*Pár percig még türelmesen folytatta lazító gépezését, majd nagy levegőt véve kiszerelte a lyukas akumlátort, befoltozta az oldalát és töltött bele a lopottból annyi löttyöt, hogy tele legyen.
-Egyelőre megteszi. De jobb lesz, zseni gyerek, ha veszel az első adandó alkalommal egy újat.
*Amint beindult a gépezet, a tetőt leengedte a kapitány és a botkormányra rámarkolva felszálltak az űrbe. Reménykedve, hogy hamarosan arra fog járni egy GBI-s teherhajó, amit kifoszthatnak. De akár egy személyszállítónak is örültek volna. Ám egyelőre túlságosan üresnek bizonyult idefent.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Csüt. Nov. 05, 2015 12:51 pm

Senki sem tiltakozik azellen, hogy az ember férfit vigyem megszerezni az aksit, és így is teszek. Miután padlót fog, és összekaparja magát el is kezd szidni, bár számomra inkább bók volt.
- Biztosíthatlak, már rohad, erről gondoskodtam. És köszönöm bókodat.
Hangom kissé szarkadztikus,és még egy meghajlással is megtoldom. Miután végeztünk csendben figyelem a nő panaszkodását, ahogy Werk utasítgatja, majd ahogy helyrepofozza a lyulas aksit, és már indulhatunk is, de várakozásunk alatt nem érkezik egy teherhajó sem. Sőt mi több, egyáltalán nem történik semmi. Várakozás közben kardomat kezdem el élesíteni, miközben a többieket mérem fel.
- Lehet szakmai ártalom, de nekem gyanús, hogy ilyen nagy a csend, és sehol egy másik hajó.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Szomb. Nov. 07, 2015 10:57 am

Werket is egyre jobban bosszantotta, hogy a repülési folyosó, amin általában járni szoktak a Terrárium űrállomás szuper gazdagjai a drága járgányaikon most teljesen kihaltnak látszik.
-Talán valakitől infót kaptak, hogy láttak a szektorba érkezni egy kalózhajót. Néhány hajónak vannak álcázó berendezéseik, és elképzelhető, hogy a Fredezonra érkezésem előtt az én kijelzőmön nem jelent meg, de ő leadta a drótot.
Átmegyünk egy Tapos nevű űrbe lépés előtti faj bolygójára és orbitális pályára állunk. Talán elcsípünk egy kalandor tinit, ahogy heccelni próbálja őket a vicceikkel. Egy-egy ilyen járgány ára egy kisebb vagyon.

*Elmosolyodva hátra fordult a fémből készült társukhoz.
-Mit szólnál, ha mi is megviccelnénk őt? Nem ölnénk meg feltétlen, csak ott hagynánk az őskorba rohadni.
*A torixannak igen jó kedve lett a gondolatra. Vannak elegen és Hood kivételével mindenki vezetett már elvileg űrhajót. Sötétített üveggel néhány figyelmeztető lövést leadnak a fedélzeti ágyúból, majd leszállnak a csínytevő fiatal és a járműje közé. Ha nem vágja a csíziózót, akkor majd egyértelműsítik.
Ha nincs ellenvetés, akkor elindulnak a Taposra, és már csak pár ezer kilométerre a felszíntől újabb hiba jelentkezett a Dark Blue-n.
-Francba! Le kell szállnunk. Csak egy apró hiba, Wish majd mindjárt megjavítja. -idétlenül vigyorogva hátra nézett- Remélem nincs a közelben egy másik vicces kedvű haramia csapat. Nem érteném, mi a poén abba, ha pont tőlünk lopnák el az én kicsikémet.

/Bocsi a késésért!/
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Pént. Nov. 13, 2015 1:15 pm

Várakozásunk alatt nem történik semmi, ami engem kezd zavarni, ezért szóvá is teszem, mert errefelé ennél nagyobbnak kéne lennie a forgalomnak. A hajó kapitánya is hasonló véleményen van mint kiderült, és olyan hajókról kezd el beszélni amiken van álcázó berendezés.
- Ez elképzelhető.
Fűzöm hozzá miközben beszél és egy másik lehetőséget vet fel. Amikor rákérdez nálam, hogy mit szólok hozzá, felnézek a kapitányra és abbahagyom kardom élezését, majd megpördítve vissza csúsztatom hüvelyébe.
- Igazán kellemes hobbinak hangzik.
Ha tudnék most mosolyogva kacsintanék egyet, de kivitelezésemnek hála erre képtelen vagyok így ez kimarad. Az utazás alatt az egyik falat támasztom, és egy szót sem szólok ameddig Werk ki nem jelenti, hogy újabb gebasz van a hajóval, és le kell szállnunk.
- Nos... Ha van ilyen vicces kedvű haramia aki egy éppen nem túl működés képes hajót akar lopni a végén még meztelenül ragad egy őskori bolygón.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Pént. Nov. 13, 2015 5:15 pm

A torixan erősen markolta a botkormányt, és a bolygó felszíne felé irányította a gépet. Igen jól álltak, mert neki és 19-esnek hála jó volt tűzharc esetén az esélyük. És Wishnek hála egy olyan gépészük volt, aki már nem kevés hibát megoldott. És van egy... Hát igen! Van egy Hoodjuk is.
Ám tudta jól, hogy ebben a kis porfészekben nem találnak majd sehol tartalék alkatrészeket. És bármi is a gond, nekik meg kell oldaniuk kizárólag a szerszámokra hagyatkozva. Kicsit megmozgatta a végtagjait, miközben a lány neki állt átnézni a probléma forrását. Miközben különböző fedeleket hajtott fel, gyakran simította hátra a haját, mely göndör fürtjei mindig előre vándoroltak. És pár perc keresgélés után mindig tartott fél óra szünetet, ami közben a Tarian Nettworköt pötyögtette.
Egyre több sbimlit szívott el és már unta, a várakozást. Egyszer csak idegesen kikapta a csaj kezéből a gépet.
-Mi a ****ért ezzel szórakozol? Buheráld meg a gépet és utána ráérsz ezt baszogatni. Ez meg mi? -a kérdésnél a hangja érezhetően megváltozott. Már nem akarta lelkileg elnyomni a szerelőt, hanem válaszokat várt olyan dologra, amit nem lehet megmagyarázni.
-Ehhez nincs jogod. Add vissza a rohadt gépemet!
*Megindult a keze visszaszerezni azt, ami az övé, de a kapitány magasra tartotta a sajátját, kihasználva a magasságkülönbségüket. Majd amikor már pipiskedett, a táncosnő, hátha eléri, egy óriási pofont kevert le neki.
Hood tudta, hogy most kell közbe lépnie, mert őt egyedül erre tartják. Akármekkora különbség esetén is neki oda kell állnia a lány és a tárgyalófelek közzé.
-Nyugi, haver! Nincs semmi gáz. Megszereli, csak ne sürgesd! Nem akarom, hogy elbasszon valamit véletlen.
-Azt mondod, nincs gáz? -bökött az ujjával a selyemfiú mellkasára- Szerintem nagyon is nagy gáz van. Ez a lotyó felrakta a gépünk adatait az ellenségnek. Álcázott raptorok szúrták ki a gépemet és jelentették, hogy ne repkedjenek civilek? Egy lószart! Ez a ribanc jelentette. És tudják, hogy nem tudunk felszállni se. Szerinted nincs gáz?
-Nyugi We...
-Ne csináld, te eszement! -sikított a lány.
*Egy jobb horog vetett véget a mondatnak. A renegát még hezitált, hogy mennyi esélyt adjon az embereknek, hogy valamit kitaláljanak. Döntött, mialatt Hood feltápászkodni igyekezett. A gyomrára irányozta a rúgást. A szerelő csaj még kiabált vele egy kis ideig, amíg ő a futtatóját csépelte, de amikor elkezdte a karmaival felszántani a véres csíkokat, már tudta azt, hogy menekülnie kell. Ha a robot tüzel rá futás közben, behúzott nyakkal, lehajolva próbál kitérni a lövések elől és szalad a közeli primitív település felé.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Szomb. Nov. 14, 2015 5:18 pm

A leszállást követően újabb hosszú várakozás vette kezdetét, hogy a csajra bízva ismét rendbe tudjuk hozni a hajót. Az ilyen eseteknél gondolkogok el rajta, hogy lehet nem ártana frissíteni pár dolgot a rendszeremben, hogy legalább olyan minimális szinten értsek a gépészethez, és elektronikához, hogy én is helyre tudjak pofozni egy hajót ha nagyon szükséges. Szépen lassan kezd elfogyni a türelmem nekem is, de szerencsére a torixannak még gyorsabban fogy, így mielőtt én bármit is tehetnék, ő kezd el balhézni, kitépve a csaj kezéből a netplatformot, fényt derítve az okára, hogy miért nem maradt egyetlen célpontunk sem a környéken. Nem arról volt szó, hogy véletlen kiszúrták a kalózhajót, hanem hogy a csaj tette közzé az asztroneten az adatait, és figyelmeztetett mindenkit. Werk, és a nő veszekedése mielőtt eldurvulhatott volna a helyzet a Hood nevezetű ember férfi lépett közéjük, és kezdte el megveretni magát. Mire a csaj elkezdett futni.
- Ne öld még meg gyíkember.
Szólok oda Werknek, hogy egyenlőre hagyja életben a másikat, és megindulok a csaj felé. Nem próbálom meg lelőni, hiszen ő ért a legjobban a géphez, és persze egy kicsit engem is lelassítana ha célozni próbálnék. Most viszont kihasználva ember feletti fizikai képességeimet hamar sprintelni kezdek mögötte, fokozatosan csökkentve a távolságot. Amikor már elég közel jutok hozzá, hogy hallja amit mondok rá kiáltok, nem csökkentve sebességemet.
- Ha megállsz nem foglak bántani. De nehogy azt hidd, hogy nem lennék képes kiirtani azt a rohadt falut miattad, hogy legfeljebb lábak nélkül! de vissza vigyelek a hajóhoz.
Ha a nő hajlandó megállni, egyszerűen megragadom a kezeit, hogy elketzdjem vissza vonszolni, ha viszont tovább fut, de utól érem fejénél fogva ágom bele a földbe, és haját megragadva kezdem el visszahúzni. Amennyiben viszont sikerül elérnie a falut, nem tétovázok sokat, és minden utamba kerülőt felhasítok kardommal ameddig meg nem találom a csajt, már ha sikerül elbújnia, ami valljuk be hőkamerámnak hála nem túl értelmes választás. Ha sikerült vissza vinnem a csajt kezénél, vagy hajánál fogva rángatva, oda lököm a hajó mellé, és ha Hood életben van még leguggolok hozzá megkeresve kését, amivel gyengéden végig karistolom az arcát.
- Kezdj neki a hajónak kislány. Vay ingen hosszú, és fájdalmas halála lesz.
Szavaim nyomatékosítása ként pedig egy ujjammal elkezdem szép lassan a férfi vállába nyomni a kést miliméterről miliméterre.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Szer. Nov. 25, 2015 12:05 pm


A nőnek esélye sem volt, bár ezt sejtette is, amikor követni kezdték. Ettől még minden erejét megfeszítve futott, mintha az életéért futna. Nem könnyítette meg a helyzetét az MI-nek a sportos alkatú táncosnő.
Amikor rákiáltott, akkor kezét a magasba emelve megállt és szembefordulva nyitotta ki a száját.
-Figyelj! Meg tudom magyarázni. Nem fogok elfutni, nyugi, csak hallgass végig! Werket már ezer éve ismerem. Meg fogja ő is érteni a szűk agyával, csak le kell előtte higgadnia.
Nem szóltam senkinek, hogy hol vagyunk vagy mit csinálunk. Az az oldal a tarianok(emberek) szerelőinek közös on-line csoportja. Ott szoktam segítséget kérni, ha fingom nincs, mit kéne csinálni. Nem kell túlreagálni tényleg! Más is ott szokott kérdezni. Az a rohadt szoba csak néhány ártalmatlan szerelőé, akik próbálnak segíteni egymásnak. Nem nagy ügy.
Nem fogok elfutni, kötözz meg, ha azt akarod! Csak menj vissza ahhoz az elembeteghez, és beszélj vele! Meg fogom tudni javítani a hajót, csak adja a szavát, hogy nem öl meg se előtte se utána! Ha ezt megteszed nekem, akkor a tiéd vagyok. Szó szerint.

*Mikor 19-es visszatér a hajóhoz, azt láthatja, ahogy neki háttal állva a barátjuk Hoodot csapkodja egy fához. Függetlenül attól, hogy a lánnyal vagy nélküle tér vissza, ezt látja. A nyomokból ítélve amikor megunta a karmokkal való felszíni sebek ejtését az arcán, elkezdte a hasát felhasítani és a belső szerveit kirángatni onnan. Most ezeknél a zsigereknél fogva csapkodja oda a fának, de lomha mozdulataiból úgy tűnik, egyre kevésbé tartja kreatívnak a megoldás, az elején még jobbnak tűnt, és új dolgon töri a fejét. Nehéz megállapítani, hogy a kibuggyanó vérbuborékok a száján pusztán a mechanikus mozgás kipréselődése vagy a hang amit kiad az egy élő individuum utolsó fájdalomnyögései.
Wish sejtette, hogy ez lesz, már amikor az első vércseppek kibuggyantak Hood bőrén a vita eldurvulásakor.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Szer. Nov. 25, 2015 1:40 pm

A nő nem nagyon akarja megkönnyíteni a dolgomat. Ennek ellenére így is utolérem. Szerencsésebb módon még ő áll meg, így kivételes alkalmat teremtve rá, hogy mégse bántsam. Végighallgatom a mondani valóját, és közben elmorfondírozok azon amit mond nekem. Ha valóban ez a helyzet könnyedén utána tudok járni én is. Csak meg kell szereznem a szerkezetét. A nő ajánlatán is elgondolkozom kissé, hiszen, ha ezt komolyan gondolja, és kivitelezhetőma dolog, akkor én szó szerint vehetem amit mondott, ami azt jelenti, hogy ha másból nem is, de belőle is csinálhatok akár egy kis pénzt.
- Rendben van.
Nyugtázom a helyzetet miközben közelebb lépek hozzá, és egy egyszerű mozdulattal letépem felsőjét, amivel a háta mögé kötöm a kezeit kellően szorosan, hogy ne tudjon kibújni belőle, majd óvatosabbabn ügyelve, hogy ne essen még baja a hasára fektetem egy gyors mozdulattal, nem is foglalkozva vele, hogy mit reagál rá a nő, kibontom a cipőfűzőit, és keresztbe rakva lábait összekötöm azokat is.
- Te mondtad, ha akarlak megkötözlek.
Mondom neki nyugodt hangsúlyal mintha mi sem történt volna, és felkapom a vállamra, hogy vissza vigyem. A hajóhoz érve már az a jelenet fogad ahogy Werk Hoodot a belsőszerveinél fogva csapkodja egy fához. A nőt egyenlőre bedobom a hajóba és bezárom. Ha nem Werknél van a szerkezete, akkor megkeresem, hogy megvizsgálhassam, amennyiben viszont nála van megvárom, hogy kitombolja magát. De, nem akarom hagyni, hogy a nőt bántsa. Ha lenyugodott már kicsit odaszólok neki.
- Hüllő. Hol a ribanc szerkezete? Meg kellene néznem valamit rajta. Ha tényleg beköpött, akkor lehet rajta valami, hogy jönnek-e. De félreértést nem akarok. Végig nézheted amit alkotok rajta, így láthatnád, ha olyat csinálok ami nem tetszene neked. Nem beszélve arról, hogy el tudom tüntetni a nyomait annak amit feltöltött, és máris tiszta a hajód. A ribanc viszont ne feledd, hogy még kell. Megcsinálja a gépet, és ha utána sem ölöd meg, eltüntetek minden nyomot a hajódról, hogy ne találják meg az adatait a kalóz vadászok.
Remélem, hogy bele megy az alkumba. És nem akar nekem is nekem esni, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem készülök fel. A Torixanok idegrendszerét ismerve, nem vagyok benne biztos, hogy eléggé lenyugodott.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Szer. Nov. 25, 2015 3:03 pm
Wish csupa meglepetés. Nyugodtan tűrte, hogy saját ruhájával megkötözzék. Nagyon úgy tűnik, hogy ő is komolyan gondolta, hogy megkötözhetik. És a földön fekve a gép felé fordulva szólal csak meg, kellemes lágy hangon.
-Werk amit elvett, az nem az én Tarian Networköm. Az enyém benne van a kis táskámba a seggem mellett.
*Egy organikus úgy is vélhetné, hogy pusztán egy átlátszó hazugsággal próbálta női idomaira terelni a figyelmet, ám ha a fejvadász megnézi a nő mellett heverő válltáskát, valóban megtalálhatja benne az eszközt. Az emberek sem ostobák, így a belépéshez nem csak jelszó kell, de elsőként a biometrikus adatokat kéri, az ujjlenyomatot és egy szemvizsgálatot. A szerelőnek semmi problémája azzal, hogy segítsen ebben.
Ha belép, az első üzenet, ami F06MG19-est fogadja, hogy már három és fél éve nem lépett be a rendszerbe, ezért ajánlott a frissítéseket letölteni. Ez kis időbe fog kerülni, de átugorhatja. Persze a rendszert, melyen át az Univerzumba szétszóródó emberek mindegyike tartja egymással a kapcsolatot nem arra tervezték, hogy ilyen időtávlatokban nyissák meg, így a kis idő költői túlzásnak hat, ha e mellett dönt, de annál könnyebben tud lépegetni később.
Ha végül betölt a kezdő oldal, a mai facebookhoz valamelyest hasonló rendszert talál a mesterséges intelligencia. Első pillanattól kezdve rájöhet, hogy amint bent van, áttekinthetetlenül sok információhoz tud hozzáférni a hétköznapi emberek blogjaitól kezdve egy wikipédia csúcsra járatott verzióján át a gépek és eszközök leírásával egészen a faj stratégiai céljaiig. Bár a legtitkosabb adatok természetesen el vannak rejtve a nagyközönség elől, ám számos csoport rajongótábora osztja meg itt nyíltan nézeteit, hogy ki mellé kellene állni és hogyan lehetne az ember minden idők legsikeresebb faja.
Ne beszéljünk mellé! Könnyen találni klubokat, akik a MI-k kiirtását tervezik, mert a túl fejletté váló gépek kiszorítják őket azokból az alacsonyabb szintű kulimelókból, amikből majd ők fel tudnak kapaszkodni, „ha végre észhez tér ez az öngyilkos faj és nem csak önző érdekből cselekszik, hanem egy közös gondolat köré építi mindenki az életét.” Vannak Renegát, GBI és Terkon rajongói klubok. Meg hadd ne soroljuk!
Visszatérve Wishre! A profilját átnézve az élete könnyen követhető 19-es számára ismeretlen iskolák ismeretlen osztályzati rendszerében egészen addig, míg erotikus munkát nem vállalt felnőttként és utolsó bejegyzései arról szólnak, hogy pár napja sikerült felszállnia egy hajóra, melyet egy független fuvarozó cég működtet egy férfival együtt, akiről nem sokat tud és egy fizikus végzettségű idősebb nővel.
Ez volt három és fél éve. Azóta a Wishre oly annyira hasonlító Katyina Pávolovics Mástyoj mellett csak egy rendszer megjegyzés van, mely szerint vélhetőleg meghalt vagy fogságba esett. A rendszer rákérdez, hogy el szeretnéd-e távolítani ezt a megjegyzést.
A fizikus nő abszolút nem hasonlít külsőre a vörös hajú nőre, de az ő életét bogarászva az orvgyilkos rájöhet, hogy Wish mindvégig vele lehetett fel. Ellopva személyazonosságát már három és fél éve jár a Renegát Haderő Akadémiáján gépészeti oktatásra a Barbadossán. Boldog kommenteket ír a többiek hülyeségeihez és fényes karrier ígérkezik előtte. A menekültként élő fajában szinte befutott nőnek számít, aki a földi diplomájára támaszkodva ígéretes jövő előtt áll.
-Csak annyit tudnak az egészről, hogy be kell adnom egy házit megint. Renegátoknak azt mondom, hogy ultra titkos szakválasztáson vagyok, ezért ők tudják, hogy nem a fővárosban tanulok. De nem is érdeklem őket. A terkonosok meg marha nagy képűek, de szívesen segítenek, hogy bebizonyítsák, hogy mennyivel jobb ott az iskolai oktatás. A GBI-nél meg általában leszarnak mindent és mindenkit. De velük sincs gond.
Rohadtul nem így terveztem az életemet. De most mit csináljak?

*Werktől vissza kéne szerezni a másik kütyüt, amin talán megjött a zárt csoportban a tipp, hogyan tudják megjavítani az űrhajót. És előtte elmondani egy imát, hogy ne kapcsolja ki! Wish nem fog tudni újra belépni, csak akkor tudta ellopni a személyazonosságot, mikor a gazdája meghalt nem sokkal az evakuálásuk után egy... üzleti tárgyaláson. Azóta a titokzatos harmadik menekült társuk igen jó barátja lett, majd a pasija. Soha többé nem akart bemenni egy „kultúr intézménybe”, mielőtt Hood le nem tárgyalta az árat és az üzletet. Neki csak ennyi volt a dolga és hogy meghaljon, ha eldurvul a dolog. Remélte, hogy soha nem kerül rá sor, hiszen az senkinek nem az érdeke. Ő viszont ha bemegy egy alvilági alak irodájára, akkor jön ki onnan, ha a maffiózó emberei kiengedik.
-Hol a ribanc!? -ordítja a kalóz, ahogy meglátja a visszatért társát- Remélem kicsináltad. Mond azt, hogy kitapostad a belét annak a mocskos szukának!
*19-es ötlete, hogy előbb megszerelje a gépet, nem nyeri el a tetszését.
-Egy ujjal sem nyúlhat a kicsimhez az az áruló ribanc! Hol van? A beleit tekerem a nyakára és úgy lógatom fel a fára. Összejátszol vele? Vakerjed nekem azonnal, hol van és érte megyek!
*A nő az alsó ajkába harapott és becsukott szemmel szorította össze a száját, hogy egy hang se jöjjön ki. Láthatóan nem tudott még lenyugodni a torixan, ezt mutatja megmentőjének is, ahogy hevesen mutogat a robotra. Ám vérben forgó szemei ellenére érzi, hogy nem sokat tehet. Egyelőre a Hood elleni vitát megnyerte, ám valami miatt nem tud megnyugodni. Úgy érzi jelen pillanatban, hogy csak a vörös szépség földbe tiprásával jutna az őt megillető helyre, a Dark Blue vitathatatlan agytrösztje pozíciójába.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Szomb. Nov. 28, 2015 12:34 pm

A csaj igazat mond, mert amikor táskájába belenézek, megtalálom eredeti Tarian Networkjét. Amibe még segít is bejelentkezni. Egy jó darabig csak fel, s alá mászkálok ameddig lefrssíti magát a rendszer, de utána gondosan elkezdek átolvasni minden érdekesebb információt, lekövetve a csaj életét is, illetve kitérve pár csoportra, mint ahogy arra is ahol az M.I. közösség kiírtását tervezik. Nem kifejezetten mozgat meg a dolog, de ennek ellenére lementek pár nevet, és arcot akik a legjobban ezt akarják azok közül. Miután kikutakodtam magam, és a csaj is magyarázott kicsit vissza megyek vele, és elrejtem mielőtt a Torixannal beszélnék. Neki nem nagyon jön be az ötletem, hogy megjavítsa a gépet a csaj, inkább csak ki akarja belezni.
- Össze játszani vele? Nem. Viszont semmi kedvem itt el korrodálódni, csak azért mert felakasztod a csajt. És szerintem neked sem tenne jót a hírednek, ha így tűnnél el. Egyezzünk meg abban, ha megjavítja félholtra verheted, de nekem még szükségem van rá. Gyanús volt a csaj. Kapcsolatban van egy régi ügyfelemmel kitől még szép summát kell behajtanom. Ekkora veszteséget pedig nem vagyok hajlandó elfogadni. Szóval ajánlok egy üzletet. Ha életben marad, és még sikerül lekapcsolnunk is egy hajót az én részemet is megkaphatod, a fickónak már úgysem kell perkálnod. Én pedig gondoskodok róla, hogy rosszabb sors várjon a ribancra, mint a halál, hogy utána könyörögjön érte, hogy megöld.
Teszek egy próbát, hátha sikerül rávennem az éppen túl feszült agyát az értelmes döntésre.
- Viszont hol az a Tarian network? Mihamarabb ki kéne törölni mindent amit a hajóról feltöltött, ha tényleg elárult minket.
Felkészülten várom a reakcióját. Jelen esetben bár fizikailag ugyan azon a szinten állunk ha valóban annyira ideges mint sejtem, lehet jobb eséjem van a győzelemre, hiszen az organikusokat ismerve, ha nem teljesen józanok még a torixanok is több hibát vétenek a harcban.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Szomb. Nov. 28, 2015 7:45 pm


A robot rohamosan vesztett előnyéből, melyben reménykedett, miközben beszélt. Werk idő közben rájött, hogy miért volt ez a furcsa érzése. Azért, mert Wish-sel a vitájuk még nem zárult le. És bár megnyerte Hood ellen, olyan mértékben sérült az önérzete, amit tetézett, hogy 19-es ellentmond és nem ad ő sem egyértelműen igazat neki, hogy egy torixan számára csak egy dolog létezhet ilyenkor. Földbe döngölni a másikat és kiverni belőle -élve vagy halva- azt, hogy csak az egyiküknek lehet igaza.
-Rendben. Kerítsd elő a csajt és te felelsz érte.
*A táncosnő eközben a kabin mélyén fellélegzett. A kalóz épp most bízta a sorsát az aborganikusra. Persze erről kell még beszélniük egymás között, de nem itt és nem most. A hajó tulajdonosa az igaza elismeréseként értékelte a részesedés felajánlását és így gyorsan kezdett megnyugodni. Ezzel veszítette el a remélt előnyét a fejvadász, noha úgy tűnik, hogy nem is lesz rá szüksége, hiszen kezdenek újra együtt gondolkodni társával.
Azért még bele rúgott hármat a futtató hullájába, ám ez már nem a szépfiúnak szólt, sokkal inkább figyelmeztetésnek szánta, hogy mennyire nem nyugszik, ha gebasz lesz és át akarják verni.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Vas. Nov. 29, 2015 4:41 pm

Kezdetben rosszabbnak ígérkeztek a dolgok, de úgy látszik a Torixan szép lassan mégis csak kezd lenyugodni, főleg miután felajánlom neki az esetleges részesedésemet. Nem is csodálom, ha valaki ingyen dolgozik, az elég kellemes érzés tud lenni ebben a világban. Végül azzal a feltétellel, hogy én felelek a csaj miatt bele egyezett az alkumba, így sikerült megmentenem az életét. A kérdés csak az, hogy ezzel a nő biztosan jól járt-e. Hiszen engem az élet elvételére, és nem megmentésére terveztek. Az egyetlen mázlia, hogy a sajátomat viszont óvom valamilyen szinten, és innen úgy juthatok el a legkönnyebben ha ő él, kénytelen voltam egyenlőre megvédeni.
- Jól van.
Nem is mondok többet, csak előrángatom a félmeztelen megkötözött csajt, és elkezdem eloldozni.
- Fogd azt a szart, és nézzük meg, hogy megtudod-e csináln ezt a hajót. De! Végig nézem az egészet amiatt aggódnod sem kell.
Remélem a csaj érti a célzást, hogy mindezek elenére továbbra sem bízok benne teljesen. És ha a tarian networkon belép abba a bizonyos csoportba át is veszem tőle az eszközt, hogy az én kezemből olvashassa el a segítséget, én viszont amint átfutottam a dolgokat szépen kitörölhessek minden adatot a hajóról.
- Tessék hüllő, ahogy mondtam.
Mutatom is meg neki ahogy letörlök minden információt a hajójával kapcsolatban. Ameddig a csaj dolgozik végig szemmel tartom, a Tarian networköt viszont egyenlőre magamnál tartom, mint külön biztosítékot.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Vas. Nov. 29, 2015 9:45 pm

A másik Trian Networköt szerencsére nem kellett bekapcsolni és 19-es kezéből gyorsan átnézve meg is érkezett már a segítség, hogyan kell megjavítani a vadászt. A lány nem is késlekedett sokat, nem törődve hiányos öltözékével melltartóban hozta helyre a gépet és kis vártatva már fel is tudtak szállni.
-Figyelj! -hajolt közelebb a géphez már a levegőben és kezét a lábára helyezte- Oda haza beszélni kéne majd Nagy Testvérrel, ha haza jutunk. Ha ezt megteszed, a keresetem fel a tiéd. Dühös lesz amiatt, hogy leszaladtam a múltkor a színpadról, de mindig megbocsát. Csak egy kicsit ordítozni fog.
*Ezzel folytatják az útjukat. Bármi is a válasz, hamarosan elérkezik a várva várt pillanat, mikor egy beképzelt újgazdag kölyke furikázik arra és könnyedén meglovasítják az egyszemélyes verdáját és a pénzét, mielőtt még lelőnék őt egy lakatlan bolygón.
-Nos, melyikőtök viszi a gépet a szomszéd galaxisba eladni? Én meg a másikkal követem őt a Dark Bluen.
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by F06MG19 on Kedd Dec. 01, 2015 12:02 am

A csaj egy kérdés nélkül teszi is a dolgát, és a tarian networkon kapott válaszok segítségével hamar helyre is tudja pofozni a gépet, én pedig, hogy Werk is jól láthassa törlök ki minden információt a Dark Blueval kapcsolatosan. Ezek után csendesen, talán vészjóslóan is csendesen figyelem ahogy a nő ügyködik. Végül amikor elkészül, és sikeresen felszálltunk vissza kapja a Tarian networkot, én pedig nem is foglalkozok túlzottan tovább a dologgal. Werk számára sincs kedvem emlegetni a dolgot, csupán készülök a lehetségesen közelgő munkára. Amikor a nő megszólít, és közelebb hajol hozzám lábamra helyezve a kezét, felé fordulok.
- Mondjad.
Közlöm neki nyersen, hogy figyelek arra amit mond, de kezét lesöpröm közben lábamról. Lehet, hogy tervezésem, és kialakításom szempontjából a humanoid lények közül is egy Tarianra hasonlítok a lwgjobban, ennek ellenére mehanikus létem révén az ilyen organikus gesztusok semlegesek maradnak a számomra. Figyelmesen végig hallgatom a nőt, és át gondolom ajánlatát.
- Ezt az ajánlatodat vissza utasítom.
Fordulok el tőle vissza az ablak felé, és azon kifelé nézve folytatom.
- Gyakorlatilag most miattad ingyen kell dolgoznom. Én pedig sosem szoktam ingyen dolgozni. Sőt, hogy pontos legyek. Sosem szoktam olcsón dolgozni, szóval ez most egy igencsak kivételes eset...
Itt egy kis hatás szünetet tartok.
- Szóval... Hatvan-negyven százalék most. A későbbiekben nem feltétlenül tartok majd rá igényt, viazont ha a bolygón tartózkodok a lakhelyedet igénybe veszem, mint "hétvégi nyaralót" ahogy ti organikusok mondanátok. Illetve, Hood halálából kiindulva, én leszek az új mestered.
A végére már ismét a nőre nézek. Nem tudom, hogy hogyan fog reagálni, hiszen beszéd stílusomon igen csak meglátszódhat, hogy bár használok régebbi organikus kifejezéseket, mégis csak egy mechanikus létforma vagyok. Kis idő elteltével végre elő is kerül valami zöldfülű újgazdag a luxus csotrogányával, amit minden nehézség nélkül lekapcsolunk.
- Majd én megyek. Te már kibelezted a Tarian hímet, nekem is kell egy kis szórakozás ezt én koncolom fel.
Válaszolok Werk kérdésére, és kezem ügyébe véve a katanámat át is szállok az új járgányba ahol ügyelve a festék eredeti színére felnyársalom addigi tulajdonosát és kidobom a gépből, majd csatornát nyitva a vadászgéphez teszek fel egy kérdést.
- Nos. Hova lesz a fuvar kedves uram? Ez a 19-es csomagszállító szolgálat.
Megvárom a válaszát a kalóznak, és már indulok is a megadott irányba, hogy megszabadulhassunk ettől a járgánytól.
avatar
F06MG19
Szint - 21
Szint - 21

Hozzászólások száma : 577
Join date : 2015. Aug. 30.
Age : 23

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Werk on Kedd Dec. 01, 2015 8:48 am
Wish nem válaszol semmit a felvetésre, csupán elmosolyodik. Ha a gép nem szól hozzá, akkor csendben folytatja útjukat, egy másik géppel, a Tarian Networkével szórakozva. Amikor eljön az idő, átszáll a fejvadász a civil hajóra és gyorsan, fájdalommentesen mészárolja le régi tulajdonosát, hogy az újjá váljanak.
Werknek máris van egy terve, hogyan lehet az illegálisan szerzett gépet átpasszolni valaki másnak. A közeli Terkon Szövetség Szektorába küldte az MI-t és ők kicsit lemaradva követték.
-Ha valaki beléd köt a járőrök közül, akkor lökjed a sódert! Nem fogják vágni, hogy téged ki kért meg miért kell menned a géppel, csak azt, hogy legálisan bejelentett verda.
A Tarian egy köpésre van a határtól és nem ritka a menekülteket szállító különböző hajó. Az ottaniakat nem érdekli, hogy milyen papírokat adsz, csak valamivel elhagyhassák a bolygót. Passzold el féláron és ha a vevő belemegy, gyertek át vele a Frederzonra! Ha meggebed, hogy ő máshová akar menni, akkor felveszünk, csak az én hajómat ott körözik. Bár ki tudom játszani a rendszert.

*A táncosnő az újabb találkozásukkor emlékezteti, hogy van egy ígérete. Az új arányt ha felveti 19-es újra, akkor nem is vitatja. Bár enyhén kitérő választ ad, mint például „ez természetes”. Nagy reményeket fűz új „mesteréhez”, hiszen Hood halálával sebezhetővé vált. Pont az ilyen balesetek miatt akar egy újabb pártfogót. Bizonytalanság van benne a távlati jövőről a gépen mondottakkal kapcsolatban és ha az orvgyilkos komolyan mondta, akkor bizony a kezdeti jól indult kapcsolatuk után ismét kell szerezni valakit, aki mindig ott van vele és tárgyal az érdekében.
Ez ilyen szakma. Bármikor felmerülhet vita, ő pedig nem elég fejlett testileg, hogy egy torixannal tudományos fejtegetésbe szálljon. Még ha hálás is új barátjának az ügy elsimításáért és az első napi bevétel kétharmada a mechanikus számláján landol.


/Köszönöm a játékot!/
avatar
Werk
Szint - 23
Szint - 23

Hozzászólások száma : 621
Join date : 2015. Oct. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Wish története

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.